Sistematski pregled za žene i muškarce za 3600rsd!

Beograd - Gracia Medika, sistematski pregled - moj kupon popustiZdravlje - Gracia Medika popusti! Akcije uz besplatan kupon. Popust na sistematski pregled za zene i muskarce. Laboratorijske analize, ultrazvuk stomaka, besike, prostate - Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 17800KUPON ISTIČE
3600 RSD30/09/2019

Popust za sistematski pregled organizma za žene i muškarce (laboratorija,EKG,UZ abdomena, štitne žlezde,bešike,prostate. Kuponi!

Sistematski pregled za žene i muškarce: pregled lekara,laboratorija (krvna slika, sedimentacija, glukoza,holesterol,HDL, LDL, trigliceridi, urea, keratinin,ALT, gvoždje, urin sa sedimentom) ,spirometrija,ekg,uz abdomena,uz štitne,donjeg dela stomaka-mokraćne bešike i prostate.

Internistički pregled obuhvata preglede glave, vratnog dela, grudnog koša, abdomena i ekstremiteta.
EKG se takođe radi u okviru sistematskog pregleda, jer on pokazuje stanje glavne pumpe i pokretača našeg organizma – srca. Dijagnostifikuje neka stanja kao što su zadebljanja srčanih zidova, ishemiju miokarda…
Štitasta žlezda se nalazi u prednjem delu vrata. Luči hormone trijodtironin i tetrajodtironin koji utiču na mnoge druge, kao i na celokupan metabolizam.
Ultrazvuk abdomena (stomaka) pruža informacije o jetri, žučnoj kesi, pankreasu, bubrezima, nadbubrežnoj žlezdi, slezini, mokraćnoj bešici, trbušnoj tečnosti i velikim krvnim sudovima stomaka.
Ultrazvuk male karlice je danas najvažnija i nezamenljiva metoda za kontrolisanje zdravstvenog stanja ženskih reproduktivnih organa. Ovim pregledom se može ustanoviti anatomija jajnika i materice, policistični jajnici i razna druga oboljenja ili poremećaji.

BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata sistematski pregled za žene i muškarce: pregled lekara,laboratorija (krvna slika, sedimentacija, glukoza,holesterol,HDL, LDL, trigliceridi, urea, keratinin,ALT, gvoždje, urin sa sedimentom) ,spirometrija,ekg,UZ abdomena,uz štitne,donjeg dela stomaka-mokraćne bešike i prostate!

– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 3600rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 30.09.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
-Radno vreme pon-pet od 08-21h subota od 09-15h
-Adresa: Koče Popovića br. 7 (bivša Zagrebačka)
-Telefon: 011/ 3285-140, 011/3285-145, 060/4414-350, 060/4414353
http://www.graciamedika.com/

 

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Savski Venac

Website : http://graciamedika.com/ Adresa : Koče Popovića br. 7 (bivša Zagrebačka)
Telefon : 011/3285-140
Pogledaj na mapi
Poliklinika Gracia Medika je zdravstvena ustanova u kojoj je svim doktorima i medicinskom kadru etika prvo načelo rada, kako u pristupu pacijentima,tako u svim fazama terapije. Uz primenu najsavremenije tehnologije i najviših međunarodnih standarda našim pacijentima nudimo: - kompletnu zdravstvenu zaštitu i prevenciju-rano otkrivanje bolesti - specijalnu preventivnu zaštitu za grupacije stanovništva izloženog povećanom riziku oboljevanja u skladu sa posebnim programom preventive, kao i ekspertske preglede uglednih profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu i poznatih lekara Beogradskih bolnica, intervencije i konsultacije lekara svih specijalnosti. Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Svi zaposleni u našoj ustanovi, registrovanoj za primarnu zdravstvenu zaštitu, rade u skladu sa Zakonom o zdravstvenoj zaštiti Republike Srbije, isključivo sa odraslom populacijom (pacijenti stariji od 18 godina). Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.