Sklerozacija hemoroida I i II stepena!

popust
-40%
15.000 rsd
9.000 rsd
Kupon je istekao

Oslobodite se bola i neprijatnosti

Postoje dva tipa hemoroida u odnosu na njihovu lokalizaciju i to: spoljašnji i unutrašnji.
Tačan uzrok nastanka uvećanja hemoroida je nepoznat. Uspravan položaj kod čoveka višestruko povećava pritisak u rektalnim venama što ponekad izaziva njihovo uvećanje. Ostali faktori koji mogu uticati na njihov nastanak su hronična konstipacija ili dijareja, trudnoća, nasledni faktori, poremećena crevna funkcija zbog prekomerne upotrebe laksativa ili klizmi, napinjanje tokom pražnjenja i svakodnevno dugotrajno zadržavanje (npr, čitanje) na wc šolji. Krvarenje i ispadanje tokom defekacije su najčešći simptomi, a ako ispadnu napolje, bez mogućnosti repozicije mogu izazvati jake bolove.

Jedan od načina bezbolnog otklanjanja hemoroida je i sklerozacija, procedura kojom se hemijsko sredstvo ubrizgava u dovodnu arteriju, čime se taj krvni sud uništava i prekida se snabdevanje hemoroida krvlju.

Lečenje u renomiranoj privatnoj ordinaciji ne mora da bude skupo, a to vam omogućava vaša Gracia Medika!

Zajedno sa Vama brzo do uvida u Vaše u zdravstveno stanje.

Neophodno je priložiti Medicinsku dokumentaciju koja predstavlja  zapisnik o zdravstvenom stanju pacijenta, kao i radu lekara u cilju utvrđivanja zdravstvenog stanja, dijagnostičkim procedurama , terapiji i ishodu terapije.

Zašto je neophodno dostaviti medicinksu dokumentaciju odabranom lekaru ?

Osnovna svrha medicinske dokumentacije je da omogući pravilno lečenje pacijenata , kao i praćenje kroz proces lečenja.
Kao svojevrsni dokument, prilikom svake posete lekaru, poželjno je dostaviti odgovarajuću medicinsku dokumentaciju, koja se odnosi na prethodne analize, lekarske izveštaje, snimke, opise odgovarajućih dijagnostičkih procedura ( ultrazvučnih pregleda, magneta, skenera i dr). Na ovaj način omogućićete Vašem lekaru lakši i precizniji uvid i Vaše prethodno zdravstveno stanje.

Svakao, ono što će lekaru pomoći u isključivanju određenih stanja i lakšem i bržem postavljanju dijagnoze je upravo uvid u prethodno vođenu dokmetaciju.

Brinite o svom zdravlju na vreme! Posetite nas!


BLIC KUPON

Ponuda obuhvata:

 • Ubrizgavanje  sklerozatnog sredstva u unutrašnje i
  spoljašnje hemoroide
 • Lokalna anestezija

Napomena: Obavezno ponesite Medicinsku dokumentaciju kao svojevrsni dokument, prilikom svake posete lekaru, poželjno je dostaviti odgovarajuću medicinsku dokumentaciju, koja se odnosi na prethodne analize, lekarske izveštaje, snimke, opise odgovarajućih dijagnostičkih procedura ( ultrazvučnih pregleda, magneta, skenera i dr).

Na ovaj način omogućićete Vašem lekaru lakši i precizniji uvid i Vaše prethodno zdravstveno stanje. Svakako,ono što će lekaru pomoći u isključivanju određenih stanja i lakšem i bržem postavljanju dijagnoze je upravo uvid u prethodno vođenu dokmetaciju.

Kako se koristi kupon

 • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
 • Neophodno je poneti odštampan kupon
 • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu 9.000 rsd, po promeni.

Uslovi kupona

 • Jedan kupon važi za jednu intervenciju
 • Priprema je da se nejede teška hrana dan ranije. Može uvece da se popije nešto za pražnjenje kao za pregled proktologa. Radi se u lokalnoj anesteziji .
 • Možete preuzeti više kupona
 • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 08.08.2022.
 • Neophodno je zakazivanje. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Kontakt podaci

Radno vreme, raspoloživost kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!