Solarijum u trajanju od 60 minuta (Cosmedico Uv lampe)!

Magic Hands - popust, solarijum - Moj kuponBeograd - kozmetički saloni, popusti akcije! Suncanje, solarijum sa novim lampama. Popusti za LPG tretman za mrsavljenje., anticelulit masaza! Besplatni kuponi - Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1500KUPON ISTIČE
990 RSD20/10/2019

Lepota – solarjum uz besplatan blic kupon! Iskoristite popust – solarijum (nove lampe) sunčanje u trajanju od 60 minuta!

Preplanulo žensko telo je veoma izazovan prizor, a najjednostavniji i najbrži način da pocrnite jeste solarijum. Ako zelite da dobijete idealnu boju i preplanuli ten mi smo pravo mesto za to. Naš solarijum predstavlja najbezbedniji način da brzo postignete efekat preplanule kože za svega nekoliko minuta, a maksimalno uživanje u sunčanju.

Ono što treba treba uzeti u obzir prilikom izbora solarijuma jeste da lampe budu dobre, higijena na visokom nivou, a osoblje ljubazno tako da se prilikom svakog odlaska osećamo prijatno.

Cosmedico Uv lampe, nemački kvalitet, tradicija 40godina, bezbednost sunčanja! Nova pravila sunčanja u solarijumu, novi pravilnik, kontrola solarijuma i lampi na 6 meseci!

U Studio za masažu i negu tela Magic Hands možete pronaći bogat asortiman usluga. Dođite i uverite se u kvalitet, izuzetno prijatan ambijent i jako ljubazno osoblje!

Sjajna ponuda za ljubitelje bronzanog tena! Čekamo vas!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata solarijum u trajanju od 60 minuta (Cosmedico Uv lampe)
– Sa priloženim kuponom iznos od 990rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 20.10.2019.
– Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 
– Obavezno je zakazivanje unapred
– Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
– Telefon: 063/46 79 95
– Radno vreme: pon – pet 12h -20h, Sub 10h – 15h, nedelja neradna
– Adresa: Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18, Beograd

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Adresa : Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18
Telefon : 063/46 79 95
Pogledaj na mapi
Studio lepote Magic Hands nalazi se na teritoriji opštine Stari Grad, ulica Obilićev venac 18-20, TC City Passage. Salon je opremljen vrhunskom kozmetikom i prate trendove vezano za negu lica i tela, kao i najnovije tretmane za mršavljenje i oblikovanje tela. U salonu Magic Hands možete uraditi tretmane lica najnovijim preparatima, mezoterapiju lica i tela bez igala. U njihovoj ponudi nalaze se još i masaža lipomasažerom (LPG), takođe i ručna masaža sa vrhunskim kremama, mikrodermoabrazija, tretmani u termo ćebetu, collarium! Usluge salona:- MASAŽE: relax, terapeutska, anticelulit, sportska, aromaterapija, LPG masaža- Limfna drenaža: anticelulit  i terapeutska- Solarijum- Collarijum- Elektrostimulacija- Tretmani lica: biološki tretman, Spa tretman, lifting lica, Byas tretman podmlađivanja kao i masaža lica (ručna, aparativna)- Depilacija- Detoksikacija (infracrveno ćebe)- Tretman mršavljenja i topljenja masnih naslaga Posetite ih i uverite se u kvalitet usluge!