Stakla za naočare Antirefleks (HMC) sa ugradnjom za 1190rsd!

Beograd - stakla za naočare, popusti na Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 2900KUPON ISTIČE
1190 RSD04/10/2019

Popusti – stakla za naočare – Antireflex stakla (HMC) za naočare sa ugradnjom + kontrola dioptrije (dioptrija +/- 6, cilindri +/- 2) uz brsplatan kupon!

Oči su ogledalo duše, kaže drevna poslovica, ali s godinama se to ogledalo ponekad zamuti i zatreba profesionalnu pomoć. Kako biste zadržali bistar pogled na svet, izgledali pametnije, ali i davali preciznije komplimente voljenima, obezbedili smo vam posetu optičarskoj radnji Optiland, mestu gde ćete uz popust od čak 59% dobiti sasvim novi pogled na svet!

Današnja ponuda podrazumeva antireflex stakla HMC sa ugradnjom + GRATIS kontrola dioptrije (dioptrija +/- 6, cilindri +/- 2)!

Antireflex eliminiše neželjeni efekat refleksije sa površine stakla omogućava kvalitetniju sliku i smanjuje zamor očiju pri dugotrajnom radu ili boravku pod veštačkim osvetljenjem. Takođe, antirefleks sadrže sloj koji je otporan na otiske i sloj koji odbija vodene čestice sa površine stakla. Idealan je za noćnu vožnju, isto kao i za rad na računaru.

Nemojte se više voziti u nepoznatim smerovima, škiljiti na titlove u bioskopu i hodati kao muva bez glave! Sada stvarno svako od vas može da se pobrine za svoj vid, jer ovo je prava ponuda za sve generacije! Nabavite naočare!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru 
– Ponuda obuhvata antireflex stakla HMC sa ugradnjom + GRATIS kontrola dioptrije (dioptrija +/- 6, cilindri +/- 2)
– Sa priloženim kuponom iznos od 1190rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 04.10.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Telefon za zakazivanje: 011/318-76-59, 063/329-946
– Radno vreme: od 12h do 20h, subotom od 10h do 15.30h
– Adresa: Jurija Gagarina 153a, (TC Piramida), Novi Beograd 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Adresa : Jurija Gagarina 153a,(TC Piramida)
Telefon : 011/3187659
Pogledaj na mapi
Optičarska radnja "Optiland" nalazi se u ulici Jurija Gagarina 153a,(TC Piramida) u Novom Beogradu. U radnji se mogu u svakom trenutku pronaći najnoviji modeli dioptrijskih naočara po veoma popularnoj ceni. Ono po čemu je „Optiland" poznata je isključivo kvalitetna izrada naočara, maksimalna korektnost i ljubaznost u odnosu prema svojim korisnicima usluga. Usluge koje pružamo su:- kompjutersko odredjivanje dioptrije- veliki izbor okvira- preporuka za dioptrijska stakla, shodno potrebama i mogućnostima- povoljne cene- mogućnost plaćanja na rate po dogovoru- za penzionere, preko penzionog čeka, mogućnost plaćanja na 3-6 rata.- prodaja, izrada i popravka svih dioptrijskih i sunčanih naočara.