Zvezdara

Start tretman izbeljivanja zuba laserom od 30 minuta!

990 rsd 2.000rsd
Ističe 30.11.2019
Preuzmi kupon

Jedan dan, jedan sat, jedan nezaboravan osmeh!

Izbeljivanje zuba je jedina procedura u estetskoj oblasti koja vam samo u jednoj poseti istog dana možete bitno ulepšati vaš osmeh. Činjenica je da osmeh ostavlja najveći utisak kada nekoga upoznajete. Mrlje na zubima lako se stvaraju – konzumiranjem kafe, coca-cole, vina, alkohola, cigareta i lekova, a jako teško uklanjaju. Kada dođemo u određene godine, retko ko od nas ima sasvim bele i blistave zube. Dovoljna je jednosatna poseta u našoj ordinaciji i da dobijete do 9 nijansi svetlije zube.

Izbeljivanje zuba je procedura u kojoj se uklanjaju razne diskoloracije sa površine zuba, a sama boja zuba postaje belja. Samo izbeljivanje spada u najpopularnije procedure u
stomatologiji i može značajno da poboljša izgled.

Avitalni zubi tzv. “mrtvi zubi”, su oni kojima je izvađen živac iz kanala korena. Vremenom takvi zubi menjaju boju i postaju primetno tamniji od okolnih “živih” zuba. Procedura
izbeljivanja ovih zuba traje tokom više dana i u najvećem broju slučajeva moguće je povratiti zubu staru boju i stari sjaj.

Posetite nas i nećete se pokajati!


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
  Ponuda obuhvata: Izbeljivanje zuba laserom od 30 min – start tretman
  Sa priloženim kuponom iznos od 990rsd plaćate na licu mesta našem partneru
  Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 30.11.2019.
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Neophodno je zakazivanje unapred
 • Telefon za informacije i zakazivanje: 064/834 68 15
 • Radno vreme pon-pet 12-20h, subota 10-16h
 • Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 520a, Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

 

TAGOVI: Zvezdara

Bulevar Kralja Aleksandra 520a, Beograd
064/834 68 15
Pogledaj na mapi

Laser Centar Health & Beauty pruža Vam čudesnu oazu lepote i zdravlja. Pruža Vam širok spektar usluga koje Vam pomažu da poboljšate svoju energiju i zdravlje organizma,kao što su: Izbeljivanje zuba laserom ,Midium tretman za izbeljivanje zuba, Presoterapija, limfna drenaža,AMQAT – kompjuterska magnetno kvantna analiza stanja celokupnog organizma,Oxy Jet tretman čišćenja lica kiseonikom… Uživajte u blagodetima koje nastaju nakon tretmana, skinite godine, otklonite stres, bore, anksioznost…Posetite nas i nećete se pokajati!