Štitna žlezda: Analiza hormona štitne žlezde+KKS, glukoza za 1600rsd!

Beogad - popusti , Štitna žlezda - Moj kupon.Zdravlje - Popusti - Beogad! Štitna žlezda - Akcije! Besplatni kuponi na sajtu Moj kupon! Iskoristi popust za analizu hormona štitne žlezde uz besplatan kupon - bez registracije!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 3230KUPON ISTIČE
1600 RSD15/09/2019

Zdravlje – štitna žlezda popusti! Iskoristi popust uz besplatan kupon: štitna žlezda, analiza hormona štitne žlezde u Milenium Medic! 

Umor ili zamagljen vid, nagla gojaznost ili gubitak kose? Znojenje ili uznemirenost? Ako ste se prepoznali u bilo kom od ovih simptoma, moguće je da je uzrok u tiroidnoj žlezdi.
Jedna od od najvažnijih žlezda u našem organizmu koja veoma utiče na metabolizam, rad srca i telesnu temperaturu veoma je važno njeno redovno kontrolisanje. Neki od simptoma narušenog funkcionisanja štitne žlezde jesu osećaj iscrpljenosti, brzog zamaranja, poremećaj apetita, bezvoljnost i apatija.
Poremećaji funkcije štitaste žlezde se mogu lako otkriti određivanjem nivoa hormona u krvi, dok je za utvrđivanje uzroka poremećaja funkcije često potrebno određivati i nivoa antitela usmerenih na pojedine delove ćelija štitaste žlezde.
Zato smo vam za danas pripremili ponudu analizu hormona štitne žlezde (FT3 FT4 TSH) + KKS, glukoza, lipidni status, AST, ALT, urea, kreatinin, Fe i to uz popust od 50%!

Prepustite brigu o zdravlju vrhunskim stručnjacima, izaberite polikliniku Millenium Medic!
Proverite stanje svog zdravlja!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata analizu hormona štitne žlezde (FT3 FT4 TSH) + KKS, glukoza, lipidni status, AST, ALT, urea, kreatinin, Fe
– Sa priloženim kuponom iznos od 1600rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti najkasnije do 15.09.2019.
– Neophodna je najava
– Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen
– Telefon za zakazivanje: 011/2447-447 ili 011/2448-488 ili 065/3448-488
– Radno vreme: radnim danom od 08-18 časova , subotom 08-15 časova
– Adresa: Molerova 11, Vračar, Beograd

www.milleniummedic.rs


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Vračar

Website : http://www.milleniummedic.rs/ Adresa : Molerova 11
Telefon : 011/2447447
Pogledaj na mapi
Poliklinika i laboratorija Millenium Medic se nalazi u Beogradu u Molerovoj ulici br. 11 na Vračaru. Naš tim čine stručni lekari, profesori, primarijusi, asistenti i docenti raznih oblasti medicine, kao i laboratorijski deo tima koga čine lekari, tehničari i drugo osoblje. U poliklinici i laboratoriji Millenium Medic , u prijatnom ambijentu gde će Vas dočekati naše ljubazno osoblje, možete uraditi kompletne specijalističke preglede, ultrazvučno dijagnostičke preglede, preglede krvi, urina i briseva i to sve u jednom danu i u terminu koji Vama odgovara. Vaše rezultate možete sačekati u čekaonici ili ih je moguće na Vaš zahtev poslati email-om radi uštede Vašeg vremena i novca.