Štitna žlezda – ultrazvučni pregled štitne žlezde za 2000rsd!

Beograd - Vračar, popust -štitna žlezda , moj kupon - preglediZdravlje - Beograd, specijalisticki pregledi, popusti! Uz besplatan kupon popust za Zdravlje - kolor dopler!ponuda obuhvata: kolor dopler i ultrazvučni pregled štitne žlezde i mekih tkiva vrata (pljuvačne i limfne žlezde) sa dve sonde!. Popust na moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 5000KUPON ISTIČE
2000 RSD24/09/2019

Štitna žlezda – Zdravlje ! Ponuda obuhvata: ultrazvučni pregled štitna žlezda i mekih tkiva vrata (pljuvačne i limfne žlezde) sa dve sonde!

Ultrazvukom se dijagnostikuju sve promene u veličini, strukturi (građi) i prokrvljenosti štitaste žlezde. Ukoliko se otkriju neke promene na štitastoj žlezdi, pacijent se upućuje na pregled kod endokrinologa koji procenjuje potrebu dalje dijagnostike (laboratorijske analize, scintigrafija…). Ultrazvuk vrata, pored pregleda štitaste žlezde, obuhvata i pregled paraštitastih žlezda (što je posebno korisno kod pacijenata sa kamenom u bubregu, kod pacijenata na hemodijalizi), submandibularnih i parotidnih pljuvačnih žlezda, prisustvo limfnih čvorova, tumora različitog porekla… Neizostavan deo ultrazvučnog pregleda vrata je i pregled krvnih sudova vrata, njihova morfologija, prisustvo plakova, stenoza…

Posebno naglašavamo značaj pregleda  matričnom sondom. Radi se o posebno tehnološki usavršenoj sondi kojom pregledamo dojke, štitastu  žlezdu, mišićno-koštano – zglobne i druge mekotkivne strukture i pokazujemo do najsitnijih detalja građu tih struktura. više informacija.

Ordinacija HRAST DR POPOVIĆA je ostvarenje želje jednog doktora da on i njegove koleginice doktorke i kolege doktori uz dijagnostički ultrazvuk podare svojim pacijentima strpljenje, pažnju i vreme.


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
Ponuda obuhvata ultrazvučni pregled štitne žlezde i mekih tkiva vrata (pljuvačne i limfne žlezde) sa dve sonde MATRIČNOM i LINEARNOM SONDOM na najsavremenijem aparatu Logiq S7 Expert 
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 2000rsd plaćate na licu mesta našem partneru
 – Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 24.09.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Radno vreme: ponedeljak-subota 09-21h
-Adresa: Stojana Protića 57, Vračar, Beograd
– Telefoni za zakazivanje: 011/2422 340 ili 062/9494 009 ili 062/ 9494 007

ultrazvucnipregledi.com

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drgo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon

TAGOVI: Vračar

Website : http://www.ultrazvucnipregledi.com Adresa : Stojana Protića 57
Telefon : 062 94 94 009
Pogledaj na mapi
Ordinacija HRAST DR POPOVIĆ osnovana je u aprilu 2012. godine, a ostvarenje je želje jednog doktora da on i njegove koleginice doktorke i kolege doktori uz dijagnostički ultrazvuk podare svojim pacijentima strpljenje, pažnju i vreme. Obzirom da je specijalizovana za ultrazvučnu dijagnostiku opredelili smo se za nabavku najsavremenijih ultrazvučnih aparata sa pratećom opremom u smislu softverske podrške koja omogućuje primenu najnovijih ultrazvučnih tehologija, kao i za takav izbor sondi da za svaki pregled dobijemo maksimum dijagnostičkih informacija. Pored toga što smo se opredelili za vrhunsku aparaturu, želja nam je da našim pacijentima pregled bude jedno prijatno iskustvo koje će ih ohrabriti za buduće preventivne preglede a ne samo kada se pojave simptomi i kada je bolest ozbiljno uznapredovala. Filozofija rada ordinacije je da svaki pacijent koji dođe na neki od osnovnih pregleda kao što je pregled abdomena i male karlice, pregled dojki i pregled štitaste žlezde, na poklon dobije još jedan pregled koji je u stvari preventivni, te se od početka rada ordinacije do sada možemo pohvaliti velikim brojem slučajno otkrivenih nalaza. Našim pacijentima pružamo i uslugu kućne ultrazvučne dijagnostike-ultrazvuk na terenu. Pružamo Vam mogućnost pregleda portabilnim ultrazvučnim aparatom najnovije generacije. Na Vaš zahtev dolazimo na željenu adresu, u vreme koje Vama najviše odgovara.