Stomatolog: Stomatološka usluga po izboru za 499rsd!

1888
Beogad - popusti , Stomatolog - Moj kupon.Zdravlje - Popusti - Beogad! Stomatolog - Akcije! Besplatni kuponi na sajtu Moj kupon! Iskoristi popust: stomatološka usluga po izboru uz besplatan kupon - bez registracije!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 2000KUPON ISTIČE
499 RSD08/09/2019

Zdravlje, popusti –  stomatolog! Iskoristi popust uz besplatan kupon – stomatolog – Stomatološka usluga po izboru. Besplatni kuponi na sajtu Moj kupon!

Svi bismo voleli lepe i zdrave zube kao sa reklame, ali nismo baš uvek redovni na kontrolama i preskočimo po koji pregled kod stomatologa.
Da bi vaš osmeh bio lep i čaroban morate voditi računa o pravilnoj higijeni usta!Ako  odlažete odlazak, veće su šanse da će se problem sve više i više iskomplikovati i više nema zdravih i belih zuba.
Stomatološka ordinacija Dens in Dente vas očekuje da zajedno učinite da ponovo postanete ponosni vlasnik zdravog i blistavog osmeha.

Trudićemo se da našom stručnošću, ljubaznim pristupom i strpljenjem razbijemo sve predrasude o tome da je zubar nesto strašno. Zadovoljan pacijent je nasa zelja i naš lajt motiv.
Nemojte se ustručavati i odlagati da zakažete vašu posetu i uverite se u našu iskrenu brigu o vašem dentalnom zdravlju.


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata jednu od navedenih stomatoloških usluga:
* Kompozitna plomba na jednoj povrsini zuba i kompletan pregled svih zuba
* Ultrazvučno uklanjanje kamenca + poliranje zuba ili
* Peskiranje zuba ili
* Kiretaža parodontalnog dzepa i duboko ispiranje aktivnim kiseonikom ili
* Lepljenje cirkona na zub ili
* Lepljenje nakita za zub (cena nakita ne ulazi u ponudu ) ili
* Zalivanje fisura kod dece
– Sa priloženim kuponom iznos od 499rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 08.09.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Telefon za zakazivanje: 011/347 71 03 ili 062/252-626
– Radno vreme: pon – pet od 10h – 20h
– Adresa: Šamačka br. 2 lokal br. 7 Beograd, Konjarnik

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Zvezdara

Website : http://ortodoncijadrandjelka.com/ Adresa : Šamačka br. 2 lokal br. 7 – Konjarnik
Telefon : 011/3477103
Pogledaj na mapi
Stomatološka ordinacija Dens in Dente nalazi se u ulici Šamačka br. 2 lokal br. 7 – Konjarnik. U prijatnom ambijentu, pokušaćemo da vas razuverimo da poseta stomatologu nije nešto čega se treba plašiti. Naš osnovni zadatak je da naši pacijenti sa osmehom dolaze i isto tako nas i napuštaju. Svoje višegodišnje iskustvo, ljubaznost, stručnost i veliki broj zadovoljnih pacijenata garant su našeg pravog puta do vašeg lepšeg i zdravog osmeha. Sve vrste stomatoloških usluga koje Vam nudimo uz konsultaciju i angažovanje najeminentnijih stručnjaka iz Srbije i regiona obećava da ćete sačuvati vaše zdravlje i na vreme sprečiti neželjene efekte, a probleme rešiti na najbolji mogući način. Stručni tim ordinacije se kontinuirano edukuje i primenjuje  nova dostignuća kao i najsavremenije proverene materijale koristi u terapiji i lečenju svojih pacijenata. Doktorka Anđelka Višacki Radomirović specijalista ortopedije vilica, vlasnik stomatološke ordinacije “Dens in Dente”, rođena je u Vršcu gde je završila osnovnu školu “Vuk Stefanović Karadžić” i prestižnu Gimnaziju “Borislav Petrov Braca” na prirodno matematičkom smeru sa odličnim uspehom. “Medicinski fakultet” u Novom Sadu na smeru stomatologije, redovno stažiranje  nastavila u ZC “Vršac” i Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu. Specijalizira ortopediju vilica u VMA, iskustvo i najsavremenije metode stečene na mnogim kongresima i simpozijumima prenosi na rad i na lečenje  svojih pacijenta. Nemojte se ustručavati i odlagati da zakažete Vašu posetu i uverite se u našu iskrenu brigu o vašem dentalnom zdravlju.