Stomatolog: Stomatološka usluga po izboru za 500rsd!

1632
Popusti - Stomatolog . besplatan kupon - moj kuponKategorija Zdravlje, kuponi bez registracije na moj kupon. Iskoristi popust za stomatoloska usluga!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 2000KUPON ISTIČE
500 RSD29/07/2019

Stomatolog – Beograd – popusti! Stomatolog:stomatološka usluga po izboru uz besplatan kupon – popust 72% na Savskom Vencu u ordinaciji Bojić!

Zdravi zubi su preduslov opšteg zdravlja, normalnog funkcionisanja organizma i izvor zadovoljstva svakog čoveka. Zdravlje zuba je stvar na koju često zaboravljamo ili koju jednostavno zapostavljamo. Hrana, duvan, piće samo su neki od faktora koji negativno utiču na stanje i zdravlje zuba i koji uzrokuju stvaranje naslaga koje potom vrlo nepovoljno utiču na same zube.

Obezbedite sebi zdrav i blistav osmeh!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru
Stomatolog – popust!
Ponuda obuhvata jednu od navedenih stomatoloških usluga:
* plombiranje jednog zuba (jednopovršinska plomba) ili
* lečenje jednog kanala ili kiretažu jednog paradontalnog džepa ili
* ultrazvučno uklanjanje kamenca sa poliranjem zuba ili
* bezbolno vadjenje zuba duplom anestezijom.
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 500rsd plaćate na licu mesta našem partneru
 – Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 29.07.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Radno vreme: pon – pet od 10h – 19h, subota od 10h – 15h 
– Adresa: Durmitorska 3a, Beograd
– Telefoni za zakazivanje: 065/4511 111, 011/4135 131


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drgo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon

TAGOVI: Savski Venac

Blistav osmeh i zdravi zubi su ono što prvo primećujemo kod svakog pojedinca! U prijatnom ambijentu, pokušaćemo da vas razuverimo da poseta stomatologu nije nešto čega se treba plašiti. Naš osnovni zadatak je da naši pacijenti sa osmehom dolaze i isto tako nas i napuštaju. Savremeno opremljena stomatološka ordinacija Bojić nudi Vam široku paletu usluga na jednom mestu, koje će učiniti da Vaši zubi budu savršeno zdravi i estetski lepi. U saradnji sa vrhunskim stručnjacima, različitih specijalizacija, pokrivamo širok spektar usluga od dečije i preventivne stomatologije do hirurgije i ortodoncije. Prilikom rada u našoj moderno opremljenoj ordinaciji, koja se nalazi u strogom centru Beograda, koristimo najkvalitetnije materijale i savremenu opremu, što nam omogućava da uspešno rešimo svaki Vaš stomatološki problem.  Oprema koju koristimo je savremena, a ono što je izuzetno važno i nama a i našim pacijentima jeste da se sterilizacija obavlja u autoklavu poslednje generacije i standard Evropske Unije.Tako da možete biti sigurni da kod nas ne postoji mogućnost ni najmanje infekcije.  Posetite nas i uverite se u kvalitet, stručnost i pre svega odgovornost prema svemu što radimo, a sve u svrhu zdravlja vaših usta i zuba.  Radno vreme: ponedeljak-petak od 10 do 19h, subota od 10 do 15h, nedelja je neredna.