Zvezdara

Sunčanje (100 minuta) u solarijumu Mega Sun sa čoko lampama!

1.490 rsd
Ističe 23.11.2019
Preuzmi kupon

Dolaze nam hladni dani, ali uz preplanuli ten na Vašoj koži još uvek možete da zadržite dašak leta! u solarijumu Mega Sun sa čoko lampama učiniće da Vaš ten za nekoliko dana dobije onaj pravi bronzani ton, koji svi tako želimo imati.

Ono što treba treba uzeti u obzir prilikom izbora solarijuma jeste da lampe budu dobre, higijena na visokom nivou, a osoblje ljubazno tako da se prilikom svakog odlaska osećamo prijatno. U Studiu lepote Oui Oui očekuje Vas najprofesionalnija usluga uz prijateljski raspoloženo osoblje i solarijum sa čoko lampama što Vam garantuje odličnu boju u kratkom vremenskom roku!

Vaša koža će postati prelepa i preplanula, a Vi lepši i zadovoljni svojim novim izgledom!


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
  Ponuda obuhvata: Sunčanje (100 minuta) u solarijumu Mega Sun sa čoko lampama
  Sa priloženim kuponom iznos od 1490rsd plaćate na licu mesta našem partneru
  Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 23.11.2019.
 • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Neophodno je zakazivanje
 • Telefon za informacije i  zakazivanje tretmana: 065/265 41 38
 • Radno vreme: Ponedeljak – Petak od 12 – 21h, Subota od 10-17h
 • Adresa: Milana Rakića 75, Beograd, Zvezdara

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Zvezdara

Milana Rakića 75, Beograd, Zvezdara
065/265 41 38
Pogledaj na mapi

Studio lepote Oui Oui nalazi se na Zvezdari u ulici Milana Rakića 75. Studio lepote Oui Oui pruža sve što vam je potrebno za negu lepote i više od toga. Neke od usluga koje su vam na raspolaganju su: Terapeutska masaža,relax masaža ,trajna šminka obrva Puder ili Ombre tehnikom, tretmani lica,Ojačavanje i lakiranje noktiju gel lakom,maderoterapija…
Sve usluge u ovom salonu lepote su podređene vašem ulepšavanju, opuštanju i uživanju. Na jednom mestu možete naći kozmetičke usluge koje će izraziti vašu lepotu i negovati je.
Stručno i ljubazno osoblje će se potruditi da svaki put kad izađete iz Salona imate osmeh na licu i neodoljivu želju da vas svi vide u novom, blistavom izdanju.
Posetite nas i uverite se sami u naš kvalitet!