Sve Ginekološke intervencije na jednom mestu!

popust
-20%
25.000 rsd
20.000 rsd
Kupon ističe za
-
Platite na licu mesta i uštedite 5.000 rsd

Ginekološke intervencije

Mojkupon i Poliklinika Gracia Medica obezbedili su vam super ponudu, uz besplatan kupon!

Eksplorativna kiretaža

Eksplorativna kiretaža je intervencija koja se radi kada se jave produžena krvarenja, krvarenja u postmenopauzi i sl., ali i u svim nedovoljno jasnim situacijama kada je potreban materijal sa endocerviksa ili endometrijuma u cilju postavljanja definitivne dijagnoze.

Kiretaže

Prekid trudnoće je intervencija koja se obavlja na ženin zahtev ukoliko trudnoća nije starija od deset nedelja.

Polipektomija

Polipektomija kanala grlića materice predstavlja intervenciju kojom se uklanja polip iz kanala grlića materice. Dobijeni isečak tkiva se šalje na patohistološki pregled. Intervencija se radi u opštoj ili lokalnoj anesteziji, traje oko 15 min, a u bolnici se ostaje svega 1-2h.

Biopsija grlića materice

Biopsija grlića materice predstavlja intervenciju kojom se uzima uzorak tkiva sa sumnjivih mesta na grliću materice, a koja su prethodno otkrivena kolposkopskim pregledom.

Poliklinika Gracia medika je zdravstvena ustanova koja pacijentima nudi širok dijapazon pregleda, intervencija i konsultacija lekara svih specijalnosti, kao i ekspertske preglede uglednih profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu i poznatih lekara i renomiranih beogradskih bolnica.

Mislite na svoje zdravlje na vreme!

 


BLIC KUPON

Ponuda obuhvata:

  • Ginekološke intervencije : eksplorativna kiretaža, kiretaže, polipektomija, skidanje ranice na grliću, biopsija grlića materice

Kako se koristi kupon

  • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
  • Neophodno je poneti odštampan kupon
  • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu 20 000 rsd

Uslovi kupona

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 16.09.2021.
  • Neophodno je zakazivanje. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Kontakt podaci

 

 

 

 

 

 

 

Radno vreme, raspoloživost kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!