Svilene trepavice! Nadogradnja svilenih trepavica u AVGUSTU za 1290rsd!

Lepota - popusti uz besplatan kupon! Moj kupon.Beograd - Lepota, popusti - kozmetički saloni nude popust : nadogradnja svilenih treavica, 1 na 1 ili ruski volumen. Tretmani lica i tela, anticelulit masaza! Besplatni kuponi - Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 3000KUPON ISTIČE
1290 RSD31/08/2019

Beograd – Lepota, popusti – Svilene trepavice! Uz besplatan kupon popust: Svilene trepavice tehnikom 1na1 po sjajnoj ceni SAMO u AVGUSTU za 1290rsd.

Dobro je poznato da dugačke i guste trepavice daju na veličini samog oka, ističu je i pogled izgleda prodorniji. Postoje razni načini da vaše trepavice učinite većim ali ako nemate duge i guste trepavice onda je trud uzalud. Za sve one koji bi da povećaju volumen trepavica i naglase svoje prelepe oči onda je upravo ovo ponuda što vama treba – Nadogradnja svilenih trepavica u tehnici ‘jedan na jedan’ i to po neverovatnoj ceni od samo 1490rsd!

Svilene trepavice su identične prirodnim, i potpuno se razlikuju od prethodnih nadogradnji trepavica u bokorčićima. Stavljaju se direktno na  dlaku. One se nanose posebnom tehnikom ‘jedan na jedan’, što znači da se pojedinačno lepi svaka trepavica na vašu. Zahvaljujući tome, dobijate željeni efekat bilo da je to prirodni, izraženiji ili ekstremni.

Nemojte više trošiti novce na preskupe maskare koje u promo reklamama prave ’čudotvorne trepavice’ jer to nije istina.

Posetite nas!


BLIC KUPON 
– Jedan kupon važi za jedan tretman
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
Svilene trepavice popust!
Ponuda obuhvata nadogradnju svilenih trepavica tehnikom jedan na jedan
– Sa priloženim kuponom iznos od 1290tsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 31.08.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 
– Neophodno je zakazivanje
– Telefon za informacije i  zakazivanje tretmana: 011/386 22 07 ili 064/640 81 69
– Radno vreme: od 10h do 21h svim danima osim nedelje
– Adresa: Ruzveltova 10, Palilula, Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Palilula

Website : https://www.facebook.com/viktorijaestetik/ Adresa : Ruzveltova 10
Telefon : 011/3862207
Pogledaj na mapi
Drage  dame, lepota se može dostići i mora se pažljivo negovati. U našem studiu uz stručno i ljubazno osoblje, a u izuzetno prijatnom ambijentu, možete dobiti vrhunsku uslugu iz oblasti nege lica i tela. Klasična i dekorativna kozmetika:- sve vrste ulepšavanja i nege noktiju- manikir i pedikir- depikacija šećernom pastom- klasični i napredni tretmani lica Aparativna kozmetika:- epilacija za žene i muškarce- fotorejuvenacija- uklanjanje kapilara, pega i fleka- mikrodermoabrazija- radiotalasni lifting lica i tela kao i - radiotalasni lifting,topljenje masti i celulita nogu ili stomaka- ultrazvučna kavitacija- elekromišićna stimulacija U Studiu Viktorija radimo i masaže kao što su: - Relax masaža i shiatsu glave za oba pola- Havajska masaža za oba pola- Terapeutska masaža celog tela i yumiho za oba pola- Masaža stopala Radno vreme: od 10h do 21h svim danima osim nedelje DOBRODOŠLI!!!