Svilene trepavice! Nadogradnja svilenih trepavica za 1290rsd!

Lepota - popusti uz besplatan kupon! Svilene trepaviceBeograd - Lepota, popusti - kozmetički saloni nude popust : nadogradnja svilene treavice, 1 na 1 ili ruski volumen. Tretmani lica i tela, anticelulit masaza! Besplatni kuponi - Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 3000KUPON ISTIČE
1290 RSD01/10/2019

Beograd – Lepota, popusti – Svilene trepavice! Uz besplatan kupon popust: Svilene trepavice tehnikom 1na1 po sjajnoj ceni za 1290rsd.

Dobro je poznato da dugačke i guste trepavice daju na veličini samog oka, ističu je i pogled izgleda prodorniji. Postoje razni načini da vaše trepavice učinite većim ali ako nemate duge i guste trepavice onda je trud uzalud. Za sve one koji bi da povećaju volumen trepavica i naglase svoje prelepe oči onda je upravo ovo ponuda što vama treba – Nadogradnja svilenih trepavica u tehnici ‘jedan na jedan’ i to po neverovatnoj ceni od samo 1290rsd!

Svilene trepavice su identične prirodnim, i potpuno se razlikuju od prethodnih nadogradnji trepavica u bokorčićima. Stavljaju se direktno na  dlaku. One se nanose posebnom tehnikom , što znači da se pojedinačno lepi svaka trepavica na vašu. Zahvaljujući tome, dobijate željeni efekat bilo da je to prirodni, izraženiji ili ekstremni. Pored raznih kozmetičkih tretmana i nege lica nadogradnja trepavica je zauzela važno mesto u svemu tome uz pomoć koje se brzo dolazi do dugačkih i trepavica.

Nemojte više trošiti na preskupe maskare koje u reklamama prave ’čudotvorne trepavice.

 


BLIC KUPON 
– Jedan kupon važi za jedan tretman
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
Svilene trepavice popust!
Ponuda obuhvata nadogradnju svilenih trepavica tehnikom jedan na jedan
– Sa priloženim kuponom iznos od 1290rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 01.10.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 
– Neophodno je zakazivanje
– Telefon za informacije i  zakazivanje tretmana: 011/386 22 07 ili 064/640 81 69
– Radno vreme: od 10h do 21h svim danima osim nedelje
– Adresa: Ruzveltova 10, Palilula, Beograd

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Palilula

Website : https://www.facebook.com/viktorijaestetik/ Adresa : Ruzveltova 10
Telefon : 011/3862207
Pogledaj na mapi
Drage  dame, lepota se može dostići i mora se pažljivo negovati. U našem studiu uz stručno i ljubazno osoblje, a u izuzetno prijatnom ambijentu, možete dobiti vrhunsku uslugu iz oblasti nege lica i tela. Klasična i dekorativna kozmetika:- sve vrste ulepšavanja i nege noktiju- manikir i pedikir- depikacija šećernom pastom- klasični i napredni tretmani lica Aparativna kozmetika:- epilacija za žene i muškarce- fotorejuvenacija- uklanjanje kapilara, pega i fleka- mikrodermoabrazija- radiotalasni lifting lica i tela kao i - radiotalasni lifting,topljenje masti i celulita nogu ili stomaka- ultrazvučna kavitacija- elekromišićna stimulacija U Studiu Viktorija radimo i masaže kao što su: - Relax masaža i shiatsu glave za oba pola- Havajska masaža za oba pola- Terapeutska masaža celog tela i yumiho za oba pola- Masaža stopala Radno vreme: od 10h do 21h svim danima osim nedelje DOBRODOŠLI!!!