SVILENE TREPAVICE TEHNIKOM 1 na 1 u ZEMUNU za samo 1490rsd! Iskoristi POPUST uz BESPLATAN KUPON!

Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 3000KUPON ISTIČE
1490 RSD03/06/2019

Svilene trepavice – 1 na 1 – jedna je od metoda nadogradnje trepavica kojom se dobija volumen i dužina trepavica. Princip nadogradnje trepavica se zasniva na lepljenju veštačkih dlaka. Pored raznih kozmetičkih tretmana i nege lica nadogradnja trepavica je zauzela važno mesto u svemu tome uz pomoć koje se brzo i efikasno dolazi do dugačkih i gustih trepavica. Svaka veštačka dlaka se lepi na svaku pojedinačnu prirodnu dlaku. Kako prirodne trepavice ne bi bile preteške s nadogradnjom, veštačke dlake trebaju biti što laganije. Po težini one su jednake s prirodnom dlakom. Poseduju visok sjaj, tanke su i nalik prirodnim i odatle naziv svilene trepavice. Njima se postiže efekat gustih, dugih i crnih trepavica.
Posetite nas!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata: svilene trepavice tehnikom 1 na 1
– Sa priloženim kuponom iznos od 1490rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 03.06.2019.
– Ukoliko ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje unapred
– Telefon za informacije i zakazivanje: 060/31 08 110
– Radno vreme: svim danima 09-21h osim nedelje
– Adresa: Cara Dušana 78, Zemun


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Zemun

Adresa : Cara Dušana 78, Zemun
Telefon : 060/31 08 110
Pogledaj na mapi
Salon lepote Laguna je oaza vrhunske nege i ulepšavanja smeštena u centru Zemuna. Domen rada našeg salona obuhvata kompletne frizersko-kozmetičke usluge. Najbolja potvrda kvaliteta našeg rada je veliki broj dama koje salon napuštaju sa osmehom na licu zadovoljne zbog nove frizure ili savršenog izgleda noktiju. Naš profesionalni tim nudi najpopularnije tehnike sređivanja noktiju: klasičan manikir, ojačavanje, izlivanje i nadogradnja noktiju akrilom ili gelom. Uz estetski pedikir u salonu Laguna nokti na stopalima biće uvek savršeno sređeni i lakirani, a koža glatka i negovana. Salon lepote Laguna pruža i usluge nadogradnje svilenih trepavica kao i usluge profesionalnog šminkanja i usluge depilacije. Posetite nas i uverite se i sami!