Popusti - Beograd, teraputska masaza ledja - Moj kupon

Terapeutska masaža leđa u trajanju od 30minuta za 890rsd!

890 rsd 1.600rsd
Kupon je istekao 05.10.2019
Salon lepote Beauty zone

Terapeutska masaža – popusti! Uz besplatan kupon, iskoristi popust: Terapeutska masaža ledja 30min, sa razbijanjem bolnih tačaka – sjajn popust bez registracije!

Terapeutska masaža je spoj nekoliko različitih manualnih tehnika masaže, dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost. Terapeut tokom ove masaže deluje na bolno ili napeto mesto, te prodire dublje u mišIćno tkivo. Cirkulacija postaje bolja, mišići leđa i vrata se opuštaju, postaju bolje prokrvljeni, što se manifestuje kao osećaj lakoće i opuštenosti.
Ukoliko osećate bol u leđima, terapeut će prvo uočiti razlog bola i odrediti kojom vrstom terapeutske masaže valja lečiti nastalu tegobu.
Ova masaža je pak veoma delotvorna kod osoba koje zbog posla provode dosta vremena ispred računara, pa osećaju ukočenost vrata i ramena. Nakon samo jedne masaže osetićete poboljšanje u smislu smanjenja ukočenosti gore pomenutog dela tela.

Olakšajte sebi…Posetite nas!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata: Terapeutska masaža leđa 0d 30 min sa razbijanjem bolnih tačaka
– Masažu radi profesionalni terapeut

– Sa priloženim kuponom iznos od 890rsd plaćate našem partneru na licu mesta
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 05.10.2019.
– Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 
– Obavezno je zakazivanje unapred
– Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
– Telefon za zakazivanje: 011/347 39 51
– Radno vreme: utorak-subota od 11-18h
– Adresa: Ustanička 204a, lok.27, Beograd

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Ustanička 204a,lok.27
011/347 39 51
Pogledaj na mapi
Salon lepote Beauty zone je idealno mesto za beg od stresa i svakodnevice. Trudimo se da uvek budemo korak ispred drugih stavljajući Vam na raspolaganje novitete svetskih tržišta uz profesionalan pristup svakom našem klijentu. Kod nas možete očekivati samo vrhunsku uslugu, najkvalitetnije i najsavremenije tretmane. Svakom klijentu posvećujemo posebnu pažnju, pristupamo individualno i ciljano, podižući na taj način i lestvicu Vaših očekivanja. Posetite nas i uverite se i sami u naš kvalitet!