Stari Grad

Terapeutska ručna masaža leđa od 45min na Bulevaru!

790 rsd 1.600rsd
Ističe 28.12.2019
Preuzmi kupon

Terapeutska ručna masaža leđa se zasniva na dugim kružnim pokretima, stiskanja rukama i masažom laktovima. Ovakva masaža razbija nakupljenu mlečnu kiselinu koju mi osećamo kao bolne tačke. Ovakvom masažom se pospešuje njihova razgradnja, mikrocirkulacija i opuštanje mišića.

Stres, nepravilno držanje, spavanje i sedenje u nezgodnom položaju, manjak fizičke aktivnosti ili pak, preopterećenje i fizičke povrede – dobra i stručna masaža preporučuje se u većini ovih slučajeva, da vas opusti ili smiri upale, relaksira, ublaži bolne tačke.

Svoje telo prepustite magičnim rukama onih koji znaju kako da vam pomognu u ovoj borbi za lep i bolji život bez bola!

Posetite nas…


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
  Ponuda obuhvata: Terapeutsku ručnu masažu leđa od 45min
  Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 790rsd plaćate na licu mesta našem partneru
  Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 28.12.2019.
 • Masažu radi licencirani maser
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Neophodno je zakazivanje
 • Telefoni za zakazivanje: 064/404 84 86,061/21-44-635 
 • Radno vreme: ponedeljak – subota od 10-19h
 • Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 160, Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Kozmetički salon LA PRIMA nudi Vam profesionalne i stručne usluge za lepše nokte, negovane i nežne ruke, kao i za uredna stopala. I to nije sve, mi smo stručni da Vam japanskom metodom iscrtamo obrve, da vam nadogradimo svilene trepavice I još mnogo toga za Vaš lepši izgled…

POSETITE NAS jer nudimo širok spektar estetske kozmetike, kao i metoda za oblikovanje tela: trajna šminka obrva,nadogradnja svilenih trepavica 1:1, ruski volumen trepavica 3D, 4D, 5D, 6D ,depilacija šećernom pastom,hladna i topla depilacija,pedikir medicinski/estetski,manikir,izlivanje i nadogradnja noktiju,gel lak,sve vrste masaža,maderoterapija…
Japanska metoda iscrtavanja obrva, nadogradnja svilenih trepevaca, lepi nokti, nežne ruke, uredna stopala, maderoterapija sve su to specijalnosti kozmetičkog salona LA PRIMA. Posetite nas i uverite se u blagodeti naših usluga.