Terapeutska ručna masaža leđa za 399rsd uz blic kupon!

Beogad - popusti , Terapeutska masaža - Moj kupon.Lepota - Popusti - Beogad! Masaze - Akcije! Besplatni kuponi na sajtu Moj kupon! Iskoristi popust za terapeutska masaza ledja uz besplatan kupon - bez registracije!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1050KUPON ISTIČE
399 RSD03/10/2019

Terapeutska masaža popusti! Iskoristite popust od 62% na Dorćolu za terapeutska ručna masaža leđa sa razbijanjem bolnih tačaka od 30 minuta uz besplatan kupon!

Stres, nepravilno držanje, spavanje i sedenje u nezgodnom položaju, manjak fizičke aktivnosti ili pak, preopterećenje i fizičke povrede – dobra i stručna masaža preporučuje se u većini ovih slučajeva, da vas opusti ili smiri upale, relaksira, ublaži bolne tačke.

Ako vam je potrebna terpeutska ručna masaža leđa sa razbijanjem bolnih tačaka ovo je prava ponuda za vas!

Masaža leđa se zasniva na dugim kružnim pokretima, stiskanja rukama i masažom laktovima. Ovakva masaža razbija nakupljenu mlečnu kiselinu koju mi osećamo kao bolne tačke. Ovakvom masažom se pospešuje njihova razgradnja, mikrocirkulacija i opuštanje mišića.

Svoje telo prepustite magičnim rukama onih koji znaju kako da vam pomognu u ovoj borbi za lep i bolji život bez bola! Bićete oduševljeni jer će vas dočekati nasmejana, ljubazna, pozitivna, mlada gospođa, koja svoj posao radi profesionalno i sljubavlju  sa velikim iskustvom!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata terapeutsku ručnu masažu leđa sa razbijanjem bolnih tačaka od 30 minuta
– Radi se sa uljem od lavande, pomorandže, čokolade
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 399rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 03.10.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati  i prezakazati nov termin, u  suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim
– Telefon: 064/20 57 753
– Radno vreme: svim danima od 10-20h osim utorka
– Adresa: Skender Begova 53a, Beograd, Dorćol


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Adresa : Skender Begova 53a, Dorćol
Telefon : 064/20 57 753
Pogledaj na mapi
Salon lepote A&A nalazi se u Skender-begova 53a, u Beograd na Dorćolu, paralelno sa ulicom Cara Dušana. Bićete oduševljeni jer će vas dočekati nasmejana, ljubazna, pozitivna, lepa, mlada gospođa, koja svoj posao radi profesionalno i sljubavlju  sa velikim iskustvom. Salon pruža sledeće usluge: - Masaže: celog tela, parcijalna, antistres, masaža lica,- Manikir,pedikir izlivanje, nadogradnja, izlivanje noktiju, gel lak, korekcija.- Svilene trepavice tehnikom dlaka na dlaku ili Ruski volumen.- Frizerske usluge: dečijije šišanje,šišanje, feniranje, farbanje izrastka, pramenovi u više boja- Depilacija: cele noge sa preponama ruke, nausnice ili celog tela Prepustite se i vi i uživajte u svakom trenutku provedenom u salonu lepote A&A!