Trajna šminka usana! Izgledajte prelepo u svakom trenutku!

popust
-50%
12.000 rsd
6.000 rsd
Kupon ističe za
-
Platite na licu mesta i uštedite 6.000 rsd
Mobilni kupon

Ovaj kupon možete da iskoristite i bez štampanja.

Preuzmite kupon na mobilni telefon i pokažite ga prilikom posete.

Trajna šminka usana predstavlja savršenu, bezbolnu matodu uz pomoć koje ćete postići uvek lep i zavodljiv izgled svojih usana. Ukoliko su vaše usne bez izraženih linija, a vi želite da korigujete njihov oblik i boju, trajna šminka usana je kao stvorena za vas!

Trajna šminka je dermatohirurška intervencija i predstavlja implantaciju tj. ubacivanje prirodnih biljnih pigmenata u prvi sloj kože – epiderm. Tehnika izvođenja je slična tetovaži ali je osnovna razlika u nivou odnosno dubini nanošenja pigmenta. I zato su kod ovog tretmana konture jasne i postojane a sama intervencija je bezbolna.
Za uspešno izvođenje ovog tretmana neophodni su savremeni tip aparata, najkvalitetniji pigmenti i kvalifikovani kozmetičar sa istančanim ukusom. To znači da se trajnom šminkom mogu baviti samo profesionalni šminkeri sa višim stepenom usavršavanja. Jer je trajna šminka usana trajno estetsko rešenje vašeg izgleda koje ne dozvoljava greške priučenih ili samozvanih šminkera.

Trajnost tretmana trajne šminke usana je nekoliko godina. Ali je i to individualna stvar koja zavisi od vašeg metabolizma, vrste boje, vaših prirodnih pigmenata i starosti kože. Nakon 7 do 14 dana od kada su usne rađene prvi put i kada se završi proces regeneracije i perutanje kože, dobija se realna boja usana. Tada je poželjno uraditi korekciju ili dopunu pigmenta. Nakon odrađene prve korekcije trajnost tretmana je 5 do 10 godina.

Trajna šminka usana je namenjena za ulepšavanje i isticanje prirodnih crta usana. Trajnom šminkom se ne povećava volumen usana kao da ste radile hijaluron filere, već se one ovim tretmanom čine senzualnijim. Tretmanom se postižu izuzetni rezultati u naglašavanju crta usana, kao i za potrebe sitnih korekcija zbog veće skladnosti i privlačnosti lica. Asimetrične i nepravilne konture usana se zahvaljujući ovom tretmanu mogu potpuno korigovati.


BLIC KUPON

Ponuda obuhvata:

 • Trajna šminka usana

Kako se koristi kupon

 • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
 • Kupon sačuvajte na mobilni telefon i ponesite sa sobom
 • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu 6.000 rsd

Uslovi kupona

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 01.03.2023.
 • Neophodno je zakazivanje. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Kontakt podaci

 • Salon JK Queen
 • Ruzveltova 10, Palilula, Beograd
 • Telefon: 065/8 999 803
 • Radno vreme:  Pon-Sub 10h – 20h, Nedelja neradna

Radno vreme, raspoloživost kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!