Beograd - popusti za izbeljivanje zuba na moj kupon
Novi Beograd

Trajno lasersko izbeljivanje zuba gelom Medium Dent!

1.200 rsd 4.000rsd
Ističe 24.12.2019
Preuzmi kupon

Postoji mnogo razloga zbog kojih zubi gube belinu i postaju žuti i neprivlačni. Prebojenost zuba može nastati dejstvom loših navika (pušenje, konzumiranje kafe, čaja,coca-cole, vina i dr.), kao i usled fiziološkog starenja. Da bi se uklonula prebojenost od kafe, pica, cigareta… Mi imamo rešenje za vas!

Kozmetički salon IN DERMA vam pruža  mogućnost da na duži period vaši zubi budu belji za nekoliko nijansi, metodom izbeljivanja zuba! Tretman je potpuno bezbedan kako za zube tako i za vašu gingivu. Rezultati tretmana su vidljivi odmah.

Laserska metoda izbeljivanja gelom, za razliku od drugih metoda , izbeljuje zube najbrže najdelotvornije I najdugotrajnije. Laser deluje u kombinaciji sa specijalno patentiranim gelom koji uz pomoc talasne dužine lasera brzo oslobađa nascentne atome kiseonika. Izbeljuju se isključivo prirodni zubi I radi se linija osmeha.

Veštacki zubi, krunice i plombe i zubi koji nemaju živac ne mogu se izbeliti. Kontraindikacije su preosetljivost desni i sklonost paradontozi.

Neka zablista vaš biserni osmeh!


BLIC KUPON

  • Jedan kupon važi za jedan tretman
  • Možete preuzeti više kupona
  • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru

Ponuda obuhvata trajno lasersko izbeljivanje zuba “Medium Dent” u trajanju od 3 časa nanošenjem gela za beljenje 3 puta
Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 1200 rsd plaćate na licu mesta našem partneru

  • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 24.12.2019.
  • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
  • Neophodno je zakazivanje
  • Telefon: 064/1960-867
  • Radno vreme: utorak-petak od 12h do 20h, subota i nedelja od 10h do 16h
  • Adresa: Dušana Vukasovića 56b, Novi Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Kozmetički salon In Derma se nalazi na odličnoj lokaciji i do njega se lako stiže iz svih delova Beograda, jer u našoj blizini prolazi veliki broj autobuskih i tramvajskih linija iz svih delova grada – Borča, Surčin, Zeleni venac, Zemun, Banovo brdo, Voždovac.Kozmetički salon In Derma se nalazi u ulici Dušana Vukasovića 56, u bloku 61, na teritoriji opštine Novi Beograd.

U prijatnom ambijentu kozmetičkog salona In Derma dočekaće Vas naše ljubazno i stručno osoblje, a sve vrste usluga vrše visoki estetičar kozmetičar, fizioterapeut i drugo osoblje specijalizovano za kozmetičko-estetske tretmane. Visok kvalitet naših usluga i pristupačne cene su naša glavna preporuka kod velikog broja klijenata. Kozmetički salon In Derma Vam nudi i veliki broj usluga na akciji, kada je cena nekog tretmana značajano niža od njegove redovne cene. Osnovna delatnost našeg salona je veliki broj estetsko-kozmetičkih usluga neophodnih savremenim muškarcima i ženama svih uzrasta.

Među raznovrsnim estetsko-kozmetičkim uslugama, posebno ističemo:

-epilaciju

kavitaciju

-radio-talasni lifting

mezoterapiju

-mikrodermoabaraziju

izbeljivanje zuba laserom

-kvantnu analizu tela

-ultrazvučni piling

Mi ulepšavamo sadašnjost i usporavamo budućnost! Dobro došli u kozmetički salon In Derma!