Vračar

Tretman Dermapenom lica vrata ili dekoltea. Popust 50%!

4.500 rsd
Ističe 28.12.2019
Preuzmi kupon

Dermapen je elektronski uređaj koji koristi sterilne mikroiglice koje probijaju kožu vertikalno. Dermapen se svrstava u vrh anti-age metoda 21. veka zbog mogućnost podešavanja dubine i vertikalnog ugla prodora mikroiglica, jer se time dobija na dodatnoj efikasnosti tretmana.

Dermapen ima i prednost u tome što su mikroiglice čak pet puta tanje i 100 puta gušće nego što je to slučaj kod drugih aparata po istom principu rada (dermaroleri). Dermapen je veoma mali i pogodniji je za upotrebu od dermarolera, kako po pristupačnosti, tako i po efikasnosti. Tretman Dermapenom je brži i manje bolan od tretmana sličnim aparatima.

Tretman Dermapenom obezbeđuje lifting lica i uklanjanje bora, smanjenje pora i poboljšanje izgleda kože već posle prvog tretmana.

Najbolji rezultati tretmana Dermapenom postižu se na koži sa ožiljcima od akni, dubokim borama, kao i na delovima kože sa strijama.

Mikroiglice Dermapena sa podešavanjućom dužinom, vertikalno prodiru kroz kožu pod uglom od 90 stepeni i izazivaju blago površinsko oštećenje kože čime se podstiče regeneracija. Stimulacijom kože podstiče se pojačana proizvodnja kolagena i elastina u fibroblastima, pa je efekat trajniji, a regeneracija brža. Dermapen izaziva prirodni proces regeneracije ćelija kože. Pojačanje struktura kolagena, nakon tretmana Dermapenom, čini kožu punijom, uklanja bore, atrofične ožiljke, strije…

Ovaj proces naziva se neo-kolageneza.

Upotrebom Dermapena, što je klinički potvrđeno, nivo kolagena povećava se za 100%.

Efekti tretmana Dermapenom se postižu dvojako – Prvo, dejstvom preparata, pri čemu Dermapen obezbeđuje da preparat prodre dublje u kožu i da ispolji svoje dejstvo. Kao drugo, fizička stimulacija mikroiglicama izaziva dodatno stvaranje kolagena i regeneraciju kože na mestima uboda, što istovremeno utiče i na regeneraciju ćelija između iglica, pa efekti postaju vidljivi na celom mestu tretmana.

Lakši ili umeren oblik otoka se javlja kod većine pacijenata. Blago zatezanje kože, crvenilo, osetljivost na dodir, svrab i petehije (modrice u vidu tačkica) su najčešće reakcije kože. Sve navedene pojave su normalne reakcije kože, a ublažavaju se u roku od 1-2 sata, dok već posle 24-48 časova pomenute reakcije kože nestaju.


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za tretman jedne regije
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru

Ponuda obuhvata:  Tretman Dermapenom lica vrata ili dekoltea
Tretman radi dr Dragana Petrović

Sa priloženim kuponom iznos od 4500rsd plaćate na licu mesta našem partneru

 • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 28.12.2019.
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Neophodno je zakazivanje unapred
 • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen
 • Telefon: 063/65 28 65
 • Radno vreme: 15h – 19h Sub:08h – 12h
 • Adresa: Sazonova 80 , Beograd

  * Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Vračar

Centar za balans i lepotu dr.Petrović je prava oaza lepote i zdravlja u samom centru grada – Pruža širok spektar usluga koje vam pomažu da poboljšate svoju energiju i zdravlje organizma. Akupunkturom do zdravlja i lepote!Popusti uz kupone za naše verne klijente!

Uživajte u blagodetima koje nastaju nakon tretmana akupunkture, skinite godine iglicama, otklonite bolna stanja, stres, gojaznost, bore, anksioznost…

Dođite i opustite se uz neke od naših tretmana. Budite zdravi, da biste mogli biti lepi!

Sve tretmane radi Primarius dr sci med Dragana Petrović, Akupunkturolog, tako da znate da ste u svakom trenutku u najboljim i najstručnijim rukama.