Tretman Dermapenom lica vrata ili dekoltea!

Besplatan
kupon
4.500 rsd
Kupon ističe za
-
Mobilni kupon

Ovaj kupon možete da iskoristite i bez štampanja.

Preuzmite kupon na mobilni telefon i pokažite ga prilikom posete.

Dermapen je elektronski uređaj koji koristi sterilne mikroiglice koje probijaju kožu vertikalno. Dermapen se svrstava u vrh anti-age metoda 21. veka zbog mogućnost podešavanja dubine i vertikalnog ugla prodora mikroiglica, jer se time dobija na dodatnoj efikasnosti tretmana.

Dermapen ima i prednost u tome što su mikroiglice čak pet puta tanje i 100 puta gušće nego što je to slučaj kod drugih aparata po istom principu rada (dermaroleri). Dermapen je veoma mali i pogodniji je za upotrebu od dermarolera, kako po pristupačnosti, tako i po efikasnosti. Tretman Dermapenom je brži i manje bolan od tretmana sličnim aparatima.

Tretman Dermapenom obezbeđuje lifting lica i uklanjanje bora, smanjenje pora i poboljšanje izgleda kože već posle prvog tretmana.

Najbolji rezultati tretmana Dermapenom postižu se na koži sa ožiljcima od akni, dubokim borama, kao i na delovima kože sa strijama.

Mikroiglice Dermapena sa podešavanjućom dužinom, vertikalno prodiru kroz kožu pod uglom od 90 stepeni i izazivaju blago površinsko oštećenje kože čime se podstiče regeneracija. Stimulacijom kože podstiče se pojačana proizvodnja kolagena i elastina u fibroblastima, pa je efekat trajniji, a regeneracija brža. Dermapen izaziva prirodni proces regeneracije ćelija kože. Pojačanje struktura kolagena, nakon tretmana Dermapenom, čini kožu punijom, uklanja bore, atrofične ožiljke, strije…

Ovaj proces naziva se neo-kolageneza.

Upotrebom Dermapena, što je klinički potvrđeno, nivo kolagena povećava se za 100%.

Efekti tretmana Dermapenom se postižu dvojako – Prvo, dejstvom preparata, pri čemu Dermapen obezbeđuje da preparat prodre dublje u kožu i da ispolji svoje dejstvo. Kao drugo, fizička stimulacija mikroiglicama izaziva dodatno stvaranje kolagena i regeneraciju kože na mestima uboda, što istovremeno utiče i na regeneraciju ćelija između iglica, pa efekti postaju vidljivi na celom mestu tretmana.

Lakši ili umeren oblik otoka se javlja kod većine pacijenata. Blago zatezanje kože, crvenilo, osetljivost na dodir, svrab i petehije (modrice u vidu tačkica) su najčešće reakcije kože. Sve navedene pojave su normalne reakcije kože, a ublažavaju se u roku od 1-2 sata, dok već posle 24-48 časova pomenute reakcije kože nestaju.


BLIC KUPON

Ponuda obuhvata:

 • Tretman Dermapenom lica vrata ili dekoltea

Tretman radi dr Dragana Petrović

Kako se koristi kupon

 • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
 • Kupon sačuvajte na mobilni telefon i ponesite sa sobom
 • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu 4.500 rsd

Uslovi kupona

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 08.07.2020.
 • Neophodno je zakazivanje. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Kontakt podaci

 • Centar za balans i lepotu dr Petrović
 • Sazonova 80 , Beograd
 • Telefon: 063/65 28 65
 • Radno vreme: pon – pet: 15h – 19h; sub: 08h – 12h

Raspoloživosti kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!