Stari Grad

Tretman lica 24-karatnim zlatom ( Lux Gold antiage tretman)!

1.900 rsd 4.500rsd
Ističe 26.12.2019
Preuzmi kupon

Raskošni tretman PURE GOLD 24KA namenjen je za negu kože lica, vrata i dekoltea.

Fantastična kombinacija čistog zlata i izoflavona podstiče obnavljanje kože, regeneraciju i fantastičnu negu. U kombinaciji s dragocenom ampulom PURE GOLD 24 Ka ulja pomaže u jačanju zaštitne funkcije kože, a dovođenjem aktivnih supstanci povećava njenu hidriranost, vitalnost i elastičnost.
24-karatno zlato se nalazi u tečnom obliku, kao koloidna suspenzija nanočestica u vodi. Zlato se usitnjuje od 1 do 1000 nm veličine, i na taj način omogućeno je prodiranje u najdublje slojeve kože pružajući joj raskošnu negu i hidriranost. Nakon nanosa na kožu, zlato aktivira elektrone u ćelijama kože. Kada su aktivirani, u koži se uspostavljaju procesi ćelijske komunikacije (podstiče se obnova i rast ćelija). Nakon masaže koža je lepo napeta i elastična, lepog, prirodnog i mladolikog sjaja.

Bogata anti-age formula za negu namenjena je raskošnoj masaži lica, a kožu čini baršunasto mekom sa nežnim zlatnim sjajem. Koža nakon nanošenja izgleda mlađe, zategnuta i sveža.

Posetite nas i uverite se i sami!!


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
  Ponuda obuhvata: Lux Gold tretman lica 24-karatnim zlatom
  Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 1900rsd plaćate na licu mesta našem partneru
  Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 26.12.2019.
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Neophodno je zakazivanje
 • Telefoni za zakazivanje: 064/404 84 86,061/21-44-635 
 • Radno vreme: ponedeljak – subota od 10-19h
 • Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 160, Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Kozmetički salon LA PRIMA nudi Vam profesionalne i stručne usluge za lepše nokte, negovane i nežne ruke, kao i za uredna stopala. I to nije sve, mi smo stručni da Vam japanskom metodom iscrtamo obrve, da vam nadogradimo svilene trepavice I još mnogo toga za Vaš lepši izgled…

POSETITE NAS jer nudimo širok spektar estetske kozmetike, kao i metoda za oblikovanje tela: trajna šminka obrva,nadogradnja svilenih trepavica 1:1, ruski volumen trepavica 3D, 4D, 5D, 6D ,depilacija šećernom pastom,hladna i topla depilacija,pedikir medicinski/estetski,manikir,izlivanje i nadogradnja noktiju,gel lak,sve vrste masaža,maderoterapija…
Japanska metoda iscrtavanja obrva, nadogradnja svilenih trepevaca, lepi nokti, nežne ruke, uredna stopala, maderoterapija sve su to specijalnosti kozmetičkog salona LA PRIMA. Posetite nas i uverite se u blagodeti naših usluga.