Beograd - mršavljenje, lipoliza,popust na Moj kupon
Stari Grad

Tretman za mršavljenje – 5 elektrolipoliza u tajanju od 50 minuta!

3.500 rsd 12.000rsd
Ističe 22.10.2019
Studio za masažu i negu tela Magic hands
Preuzmi kupon

Lipoliza, popust uz besplatan blic kupon bez registracije! Tretman za mršavljenje Lipoliza: 5 5 elekrolipoliza u trajanju od 50 minuta u centru grada!

Današnja ponuda Lipoliza vam donosi fantastični tretman koji predstavlja najsavremeniju, nehiruršku, neinvazivnu i potpuno bezbednu tehniku za uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga i celulita kao što su naslage na struku iznad bokova, na zadnjici, stomaku, leđima, nadlakticama i nogama i sve to bez korišćenja anestezije. Jedan klik vas trajno rešava svih muka, bilo oko zadnjice, stomaka ili struka!

Elektrolipoliza je elektro-terapijski tretman kojim se mišićna aktivnost podstiče emitovanjem niskofrekventnih struja sofisticiranim aparatom. Mišićna aktivnost se podstiče postavljanjem elektroda na problematične, ciljane delove tela, na lokalizovano masno tkivo i celulit. Ako se telo prethodno, ili nakon tretmana elektrolipolize tretira određenim preparatom za drenažu, ili se nanese anticelulit krema, efekat se ubrzava.

Vaše telo biti oslobođeno neprivlačnih masnih naslaga i celulita!

Prepustite se rukama profesionalaca i dođite do savršene linije!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata tretman za mršavljenje –  5 elektrolipoliza u tajanju od 50 minuta
– Sa priloženim kuponom iznos od 3500rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 22.10.2019.
– Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 
– Obavezno je zakazivanje unapred
– Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
– Telefon: 063/46 79 95
– Radno vreme: pon – pet 12h -20h, Sub 10h – 15h, nedelja neradna
– Adresa: Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18, Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18
063/46 79 95
Pogledaj na mapi
Studio lepote Magic Hands nalazi se na teritoriji opštine Stari Grad, ulica Obilićev venac 18-20, TC City Passage. Salon je opremljen vrhunskom kozmetikom i prate trendove vezano za negu lica i tela, kao i najnovije tretmane za mršavljenje i oblikovanje tela. U salonu Magic Hands možete uraditi tretmane lica najnovijim preparatima, mezoterapiju lica i tela bez igala. U njihovoj ponudi nalaze se još i masaža lipomasažerom (LPG), takođe i ručna masaža sa vrhunskim kremama, mikrodermoabrazija, tretmani u termo ćebetu, collarium! Usluge salona:- MASAŽE: relax, terapeutska, anticelulit, sportska, aromaterapija, LPG masaža- Limfna drenaža: anticelulit  i terapeutska- Solarijum- Collarijum- Elektrostimulacija- Tretmani lica: biološki tretman, Spa tretman, lifting lica, Byas tretman podmlađivanja kao i masaža lica (ručna, aparativna)- Depilacija- Detoksikacija (infracrveno ćebe)- Tretman mršavljenja i topljenja masnih naslaga Posetite ih i uverite se u kvalitet usluge!