popust za tretman lica, Mezoterapija- moj kupon
Novi Beograd

Tri tretmana Mezoterapije lica (čišćenje, piling, ampula i maska)!

1.350 rsd 5.000rsd
Ističe 27.12.2019
Preuzmi kupon

Za vaš blistav ten priuštite sebi izuzetan tretman za podmlađivanje Vašeg lica. Ovom metodom podmlađivanja kože lica se postiže maksimalan efekat, jer je apsorpcija preparata skoro 100% a samim tim i efekat  tretmana doveden do najvišeg stepena efikasnosti.

Tretman deluje na zatezanje kože, beljenje i hidrataciju kože, uklanjanje pigmentacije, eliminaciju podočnjaka i tamnih kolutova oko očiju, dreniranje toksina. Mezoterapija je savremena nehirurška metoda ubrizgavanja vitaminskih koktela i aktivnih supstanci u središnji sloj kože, mezoderm, po kome je i dobila ime. Mezoterapija može da se izvodi kako injektibilnom metodom, tako i metodom bez igala.

Efekat je odmah vidljiv, koža je nakon tretmana nahranjena, regenerisana i podmlađena, bore su pliće, a lice izgleda mlađe, jedrije i sveže!

Ova ponuda sadrzi tri tretmana mezoterapije za lice (čišćenje, piling, unošenje ampule,maska, krema) i idealno je  rešenje za žene sa problematičnom kožom, sklonoj pojavi akni, sa raširenim porama, malim ožiljcima!


BLIC KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru

Ponuda obuhvata mezoterapija lica – set od 3 tretmana mezoterapije lica (čišćenje, piling, unošenje ampule,maska, krema)
Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 1350 rsd plaćate na licu mesta našem partneru

  • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 27.12.2019.
  • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
  • Neophodno je zakazivanje
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen
  • Telefon: 064/1960-867
  • Radno vreme: utorak-petak od 12h do 20h, subota i nedelja od 10h do 16h
  • Adresa: Dušana Vukasovića 56b, Novi Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Kozmetički salon In Derma se nalazi na odličnoj lokaciji i do njega se lako stiže iz svih delova Beograda, jer u našoj blizini prolazi veliki broj autobuskih i tramvajskih linija iz svih delova grada – Borča, Surčin, Zeleni venac, Zemun, Banovo brdo, Voždovac.Kozmetički salon In Derma se nalazi u ulici Dušana Vukasovića 56, u bloku 61, na teritoriji opštine Novi Beograd.

U prijatnom ambijentu kozmetičkog salona In Derma dočekaće Vas naše ljubazno i stručno osoblje, a sve vrste usluga vrše visoki estetičar kozmetičar, fizioterapeut i drugo osoblje specijalizovano za kozmetičko-estetske tretmane. Visok kvalitet naših usluga i pristupačne cene su naša glavna preporuka kod velikog broja klijenata. Kozmetički salon In Derma Vam nudi i veliki broj usluga na akciji, kada je cena nekog tretmana značajano niža od njegove redovne cene. Osnovna delatnost našeg salona je veliki broj estetsko-kozmetičkih usluga neophodnih savremenim muškarcima i ženama svih uzrasta.

Među raznovrsnim estetsko-kozmetičkim uslugama, posebno ističemo:

-epilaciju

kavitaciju

-radio-talasni lifting

mezoterapiju

-mikrodermoabaraziju

izbeljivanje zuba laserom

-kvantnu analizu tela

-ultrazvučni piling

Mi ulepšavamo sadašnjost i usporavamo budućnost! Dobro došli u kozmetički salon In Derma!