Lepota - Beogad - popusti , radiotalasni lifting - Moj kupon.
Čukarica

Tri tretmana radiotalasima za peglanje bora i zatezanje lica, vrata i dekoltea!

2.490 rsd 6.000rsd
Ističe 23.01.2020
Preuzmi kupon

Lepota, Radiotalasni tretman,popust! Iskoristi popust za Radiotalasni tretman za peglanje bora i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea uz besplatan kupon!

Svakoga dana nam se pojavi po još neka bora, fleke vučemo od godina i mora, a dugo vas već prati utisak da vam mitiseri i akne iskaču čm vas neko takne…i tako već dugo nešto nas od ovoga uvek odvoji od savršene slike našeg lepog lica. Ali uz malu pomoć čuvenog kozmetičkog salona GM Beauty Studio, možete se rešiti svih nepravilnosti ili podmladiti svoje lice tako da nikakve bore ni sitnice ne remete vašu prirodnu lepotu… Bilo da tretirate lice ili vrat i dekolte, budite sigurni da će Vas efekti već nakon prvog tretmana prosto oduševiti!


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru

Ponuda obuhvata tri tretmana radiotalasima za peglanje bora i zatezanje kože lica , vrata i dekoltea 
Sa priloženim kuponom iznos od 2490rsd plaćate našem partneru na licu mesta

 • Kupon možete iskoristiti odmah, a najkasnije do 23.01.2020.
 • Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon
 • Obavezno je zakazivanje unapred
 • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
 • Telefon za zakazivanje: 069/16-29-990
 • Radno vreme: pon-pet 10-20h, subota od 10-16h, nedelja ne radna
 • Adresa: Đorđa Ognjanovića 12, Beograd, Banovo brdo

  * Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Čukarica

GM Beauty studio se nalazi na Banovom brdu u Đorđa Ognjanovića 12 u Beogradu. Naš cilj je zdrava i negovana koža, relaksirano telo, sređeni nokti, našminkano lice i zadovoljan klijent. Koristeći se kvalitetnom kozmetikom, pružamo kozmetičke usluge koje za rezultat daju vašoj koži i telu odmor i sjaj.
Usluge koje kod nas možete dobiti su zdravu i negovanu kožu, odmorno, relaksirano telo, uredne nokte. Nama se možete obratiti i ukoliko vam je potrebna depilacija toplim ili hladnim voskom, a za specijalne prilike svoj izgled možete upotpuniti profesionalnom šminkom koja se u našem salonu lepote radi MAC šminkom.