Čukarica

Tri ultrazvučne kavitacije za topljenje masnih naslaga i celulita!

1.990 rsd 5.500rsd
Ističe 24.02.2020
Preuzmi kupon

Uz besplatan kupon mršavljenje, iskoristi popust na dve ultrazvučne kavitacije za topljenje masnih naslaga i skidanje celulita od 20 minuta!

Borba protiv suvišnih kilograma i celulita gotovo da nijednoj ženi nije strana – tokom leta ili hladnijih dana, svaki kilogram se primeti, bez obzira na to koliko ga skrivale mi ispod slojeva odeće. Ipak, uz ultrazvučnu kavitaciju nema razloga za paniku, naročito ako tretmane radimo u seriji – obično se preporučuje pet tretmana, zato snižavamo cenu upravo ovakvog paketa!

Kavitacijom se čvrste masne ćelije pretvaraju u tečne i time omogućava njihovo lakše izbacivanje iz organizma. Kritično područje tretira se specijalnom sondom kroz koju ultrazvučni talasi prodiru u potkožno masno tkivo i selektivno razbijaju stanice masnih ćelija a pri tome se ne oštećuje okolno zdravo tkivo. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, u obimu struka može da se izgubi od 1 do 4 cm. Tokom tretmana nema nikakvog neugodnog osećaja, a tretman je potpuno bezbolan.


BLIC KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru

Ponuda obuhvata  Tri ultrazvučne kavitacije za topljenje masnih naslaga i skidanje celulita. Jedan tretman traje 20minuta
Sa priloženim kuponom iznos od 1990rsd plaćate našem partneru na licu mesta

  • Kupon možete iskoristiti odmah, a najkasnije do 24.02.2020.
  • Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 
  • Obavezno je zakazivanje unapred
  • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
  • Telefon za zakazivanje: 069/16-29-990
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h, subota od 10-16h, nedelja ne radna
  • Adresa: Đorđa Ognjanovića 12, Beograd, Banovo brdo

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Čukarica

GM Beauty studio se nalazi na Banovom brdu u Đorđa Ognjanovića 12 u Beogradu. Naš cilj je zdrava i negovana koža, relaksirano telo, sređeni nokti, našminkano lice i zadovoljan klijent. Koristeći se kvalitetnom kozmetikom, pružamo kozmetičke usluge koje za rezultat daju vašoj koži i telu odmor i sjaj.
Usluge koje kod nas možete dobiti su zdravu i negovanu kožu, odmorno, relaksirano telo, uredne nokte. Nama se možete obratiti i ukoliko vam je potrebna depilacija toplim ili hladnim voskom, a za specijalne prilike svoj izgled možete upotpuniti profesionalnom šminkom koja se u našem salonu lepote radi MAC šminkom.