Trudnice: Analiza krvi i urina za trudnice za 600rsd! Iskoristi popust!

Beograd - analiza krvi i urina za trudnice, popust na moj kuponPopusti na medicinske preglede i laboratorijske analize. Na Vracaru analiza krvi i urina za trudnice. Iskoristi popust- kuponi bez placanja unapred na moj kupon.
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1120KUPON ISTIČE
600 RSD14/10/2019

Zdravlje – Beograd, popusti za trudnice! Uz besplatan kupon Analiza krvi i urina za trudnice u Poliklinici i laboratoriji millenijum Medic na Vračaru. Iskoristi popust!

Ostali ste u drugom stanju, otišli ste na prvi pregled i doktor je konstatovao da je trudnoća za sada u redu. Verovatno će vam dati neke osnovne savete o trudnoći, potom će vam dati uput za analize urina i krvi koje treba da donesete na sledećoj kontroli.

Učestalost i obim pregleda koje bi trebalo imati toku trudnoće zavise od zdravstvenog stanja trudnice, kao i toka trudnoće. Naš komplet analiza obuhvata sve parametre koje lekari uobičajeno traže u toku redovnog praćenja trudnoće.

Analiza krvi i urina jedna je od prvih i osnovnih analiza koje treba da uradi svaka trudnica.

Današnja ponuda obuhvata analizu krvi i urina za trudnice (KKS, Fe, Glukoza, Urea, Kreatinin, Urin mikro.) u poliklinici i laboratoriji Millenium Medic

Millenium Medic može se pohvaliti vrhunskim timom stručnjaka, profesionalnim pristupom prema pacijentima, brzinom i efikasnošću!

Trudnice zaslužuju najbolje!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata analizu krvi i urina za trudnice (KKS, Fe, Glukoza, Urea, Kreatinin, Urin mikro.)
– Sa priloženim kuponom iznos od 600rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti najkasnije do 14.10.2019.

– Neophodna je najava
– Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon Ako niste u mogućnosti da dodjete na zakazan termin, neophodno je da obavestite kliniku i prezakažete termin, inače će se kupon računati kao iskorišćen
-Telefon za zakazivanje: 011/2447-447 ili 011/2448-488 ili 065/3448-488
– Radno vreme: radnim danom od 08-18 časova , subotom 08-15 časova
– Adresa: Molerova 11, Vračar, Beogra

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Vračar

Website : http://www.milleniummedic.rs/ Adresa : Molerova 11
Telefon : 011/2447447
Pogledaj na mapi
Poliklinika i laboratorija Millenium Medic se nalazi u Beogradu u Molerovoj ulici br. 11 na Vračaru. Naš tim čine stručni lekari, profesori, primarijusi, asistenti i docenti raznih oblasti medicine, kao i laboratorijski deo tima koga čine lekari, tehničari i drugo osoblje. U poliklinici i laboratoriji Millenium Medic , u prijatnom ambijentu gde će Vas dočekati naše ljubazno osoblje, možete uraditi kompletne specijalističke preglede, ultrazvučno dijagnostičke preglede, preglede krvi, urina i briseva i to sve u jednom danu i u terminu koji Vama odgovara. Vaše rezultate možete sačekati u čekaonici ili ih je moguće na Vaš zahtev poslati email-om radi uštede Vašeg vremena i novca.