Vračar, ordinacija Djukic, popust viseće bradavice - moj kupon

Uklanjanje do 10 promena na koži (viseće bradavice, papilomi, keratoze)!

popust
-40%
10.000 rsd
6.000 rsd
Kupon ističe za
-
Platite na licu mesta i uštedite 4.000 rsd

Popust za uklanjanje manjih promena na koži (viseće bradavice, papilomi, keratoze) elektro-kauterom ili laserski ili hiruški!Viseće bradavice, papilomi- otklonite sitne neprijatnosti!

Promene iznad nivoa kože se uklanjaju elektro-kauterom ili laserski ili hiruški.
Ove tehnike su pogodne za uklanjanje promena iznad nivoa kože kao što su: viseće bradavice, papilomi, keratoze… Intervencija traje kratko, najčešće nekoliko sekundi uz minimalno krvarenje gde nema šivenja i previjanja tako da pacijent nema osećaj da je urađena intervencija, a najčešće ne ostaje nikakav ožiljak. Posle uklanjanja ostaje krasta koja se 5 do 7 dana tretira antibiotskim puderom ili mastima i otpada sama. Savetuje se zaštita od sunca 4 do 6 nedelja posle uklanjanja da bi se sprečila eventualna pojava hiperpigmentacija i ožiljaka.

Visoka stručnost i očuvanje dostojanstva profesije, pomoglo nam je da okupimo tim vrhunskih lekara sa izuzetnim ljudskim kvalitetima. Svi članovi našeg tima znaju da je briga za pacijenta složena situacija u kojoj preuzimamo odgovornost za njegovo dobro.Uz podršku najsavremenijih medicinskih aparata, njihovo stručno znanje postaje najbolja podrška dobrobiti naših klijenata.

Očekujemo vas!


BLIC KUPON

Ponuda obuhvata:

  • uklanjanje do 10 manjih promena na koži (viseće bradavice, papilomi, keratoze) elektro-kauterom ili laserski ili hiruški!

Kako se koristi kupon

  • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
  • Neophodno je poneti odštampan kupon
  • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu 6.000 rsd

Uslovi kupona

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 09.03.2023.
  • Neophodno je zakazivanje. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Kontakt podaci


Radno vreme, raspoloživost kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!