Beogad - popusti , Uklanjanje kondiloma - Moj kupon.
Čukarica

Uklanjanje kondiloma genitalne regije RT ili laserom!

1.990 rsd 4.500rsd
Ističe 21.01.2020
Preuzmi kupon

Genitalne bradavice – kondilomi su zapravo izdužene, mekane izrasline slične ili drugačije boje od boje kože. Nemojte da zapustite ovo, nego idite na vreme kod doktora. Stvar je u tome da je u organizmu prisutan virus pad nazivom HPV ili humani papiloma virus. Ovi virusi mogu da budu uzrok pojave bradavica i kondiloma
Mogu se nalaziti oko vagine ili unutar, na penisu ili okolo. Kod žena se kondilomi najčešće pojave na međici i zadnjem zidu ulaza u vaginu, a kod muškaraca oko glavića, oko otvora mokraćne cevi, na kožici penisa.

Danas postoje savremene metode za uklanjanje genitalnih bradavica, koje nisu tako bolne i gotovo bez krvi. Laser, radio-talasi, tečni azot, kiselina, te kreme su neki od načina kako da se rešite bradavica. Oporavak je relativno brz, zavisno od toga kolika je bila zahvaćena površina sa koje su se skidali kondilomi.


BLIC KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru

Ponuda obuhvata: Uklanjanje kondiloma genitalne regije radiotalasima ili laserom:
* do 10 promena za 1990rsd
* od 10 do 20 promena za 2990rsd

Sa priloženim kuponom iznos od 1990rsd  ili 2990rsd plaćate na licu mesta našem partneru

  • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 21.01.2020.
  • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen
  • Neophodno je zakazivanje
  • Telefon za  informacije i zakazivanje: 011/2508540 ili 064/1576125
  • Radno vreme: 12:00h – 18:00h
  • Adresa: Arčibalda Rajsa 11б , Beograd, Žarkovo

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Čukarica

Ginekološka ordinacija se nalazi u mirnom delu grada, u ulici Arčibalda Rajsa 11б, na opštini Čukarica. U okruženju su naselja Filmski grad, Cerak, Vidikovac, Banovo brdo i Žarkovo.

U našoj ginekološkoj ordinaciji pružamo vam sledeće ginekološke usluge:

Kompletan ginekološki pregled: Žene u reproduktivnom dobu treba bar jednom godišnje da idu na ginekološki pregled, a u slučaju zdravstvenih problema i češće.

Ultrazvučni pregled omogućava vam kontrolu i dijagnostiku savremenim uredjajem. Papanikolau test – Papa test je jednostavan. U nekim slučajevima se utvrde promene na grliću, a u malom broju i predmaligne promene.

Kolposkopija -Veliki je značaj u prevenciji karcinoma grlića materice i potrebno je na vreme dijagnostikovati eventualni zdravstveni problem. U slučaju da postoje neke promene uzima se mali uzorak tkiva, pod lokalnom anestezijom, a potom se šalje na ph analizu.

Intervencije – lasersko uklanjanje kondiloma, bradavica i mekih fibrinoma. Intervencije na grliću materice radiotalasnom tehnikom.

Uzimanje brisa -Kod nas možete uraditi kompletne briseve i to makrobiološke, virusološke, HPV, Chlamidia tr., Mycoplasma h., Ureaplasma ur., bakterijska vaginoza itd. Praćenje i kontrola trudnoće .

Dr Milena Džuverović specijalista ginekologije i akušerstva, diplomirala je i specijalizirala na Medicinskom fakultetu u Beogradu. U bogatoj profesionalnoj karijeri najduži period je kao ginekolog radila u Domu zdravlja Simo Milošević u Žarkovu i na Banovom brdu. Najbolja preporuka je dugogodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih pacijenata.