Uklanjanje mladeža ili virusnih bradavica ili fibroma radiotalasnom metodom!

popust
-62%
9.000 rsd
3.500 rsd
Kupon ističe za
-
Platite na licu mesta i uštedite 5.500 rsd

Promene na koži su dosta učestala pojava. Mogu da budu različitog i porekla i kliničkih manifestacija. Većina je bezazlena ali postoje i one koje vremenom mogu biti izmenjene i postati opasne po život. Takav je slučaj i sa mladežima. Ukoliko mladež predje u maligni tumor melanom on spada u najzloćudnije tumore u organizmu.

Benigne izrasline koje se javljaju zbog prisustva HPV virusa u medicini su poznate kao virusne bradavice. Kada se u nekom ljudskom organizmu identifikuje prisustvo HPV virusa, on veoma brzo i dovodi do prekomernog rasta ćelija, pa se na koži pojavljuju dobroćudne izrasline. Virusne bradavice se velikom brzinom šire po koži, ali su i veoma zarazne – te je potrebno njihovo najhitnije uklanjanje.

Fibromi su benigne izrasline od vezivnog tkiva, okruglog ili ovalnog oblika jasno ograničeni od okolnog tkiva. Dosta su česte promene i karekterišu se sporim rastom. Javljaju se ili kao pojedinačne promene ili mnogo češće kao multiple promene na koži. Najčešće se javljaju u srednjim godinama života. Predispozicije za nastanak fibroma su gojaznost, hormonski disbalans, hronična iritacija i genetska predispozicija.

Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije i uz pravi tim stručnjaka i  primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima.

Posetite nas!


BLIC KUPON

Ponuda obuhvata:

 • Uklanjanje mladeža ili virusnih bradavica ili fibroma radiotalasnom metodom

Možete se opredeliti za jednu od ponuđenih opcija:

 • Uklanjanje mladeža radiotalasnim nožem
  1. Jedan mladež – 3500 rsd
  2. Svaki sledeći mladež – 10% popusta na već sniženu cenu
 • Skidanje virusnih bradavica (do 5 bradavica) radiotalasima -2000rsd
 • Uklanjanje fibroma radiotalasnom metodom 3500 rsd

Kako se koristi kupon

 • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
 • Neophodno je poneti odštampan kupon
 • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu 3.500 rsd ili 2.000 rsd (zavisno od opcije za koju se opredelite)

Uslovi kupona

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 14.08.2022.
 • Neophodno je zakazivanje. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Kontakt podaci

Radno vreme, raspoloživost kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!