Uklanjanje mladeža, uraslog nokta, kurijeg oka … za 4900rsd!

Beograd- uklanjanje mladeža- popusti, moj kuponZdravlje - popusti za: uklanjanje mladeza, anoskopija, dermoskopija...preuzmi besplatan kupon bez registracije i placanja unapred! Kuponi - Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 10000KUPON ISTIČE
4900 RSD02/10/2019

Beograd – popust za uklanjanje promena na koži!  Uklanjanje mladeža, ateroma, lipoma, uraslih dlaka, uraslog nokta, kurijeg oka – besplatan kupon!

Koža je najveći organ na telu čoveka pa su zato promene na koži česta pojava i mogu biti različitog porekla i različito se manifestovati. Većina tih promena je bezazlena, ali postoje i one koje vremenom mogu izmeniti i postati opasne. Uklanjanje promena na koži je potpuno bezbolna i sigurna metoda . Postoji mogućnost uklanjanja promena na različite načine: laserom, termokauterom i hirurškim putem. Koja metoda će biti primenjena odlučuje sam hirurg. Intervencije traju dvadesetak minuta uključujući čekanje dejstva anestezije i potpuno su bezbolne. Prvo previjanje je dan nakon intervencije a konci se najčešće uklanjaju nakon 7 do 14 dana u zavisnosti od regije na koju su postavljeni. Ožiljak nakon intervencije uvek postoji i najčešće je linearan. Na licu se tokom jedne godine ožiljci gotovo potpuno izgube, dok se na regijama koje trpe tenziju – ledja ili stomak, vrlo često razvuku do širine ekscizije. Poliklinika poseduje operacionu salu za sve navedene intervencije.
Proverite stanje svoje kože!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru. 
– Ponuda obuhvata: Hiruršku intervenciju po izboru: uklanjanje mladeža, ateroma, lipoma, uraslih dlaka, uraslog nokta, kurijeg oka
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 4900rsd plaćate na licu mesta našem partneru 

– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 02.10.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

– Neophodno je zakazivanje
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite Polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen!
– Radno vreme: Pon-Pet 09-19h, Sub: 09-16h.
– Adresa: Patrijarha Varnave 19
– Telefon: 011/383-66-06, 011/383-66-07, 065/3441-475 

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Vračar

Adresa : Patrijarha Varnave 19
Telefon : 011/383-66-06
Pogledaj na mapi
Polikllinika Đukić je smeštena u najelitnijem delu Beograda u Ulici  Patrijarha  Varnave  br l9. Na Svetosavskom Platou. Raspolaže poslovnim prostorom u novogradnji od l2O metara kvadratnih.Opremljena je sa najnovijom i savremenijom  opremom za dijagnostiku i lečenje  bolesnika.Registrovana je za pružanje pomoći i iz oblasti Opšte i Vaskularene hirugije, svih grana Interne medicine  i Ginekologije. Vlasnik Poliklinike je  prof dr Veljko Djukić redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu.Specijalista je Opšte i Vaskularne hirurgije.Opoštu hirurgiju je specijalizirao u Beogradu na I Hirurškoj klinici a Vaskularnu u Londonu, Pragu i Moskvi.Ceo radni vek je proveo radeći kao hirurg.Na fakultetu je predavao   ne samo studentima medicine već i posle diplomcima kao i lekarima na specijalizaciji. Pozivan je kao profesor na nekoliko Evropskih fakulteta.Član je Medicinske Akademije Srpskog lekarskog društva i redovni član Srpske Kraljevske Akademije naučnika i umetnika.Svoje bogato kliničko iskustvo je  nesebično prenosio na mladje kolege ne samo na klinici već i širom Srbije i Republike Srpske gde je otvarao odelenja za vaskularnu hirurgiju.Dao je veliki doprinos u razvoju hirurgije Vena i arterija zbog čekga su ga posećivali bolesnici i van granica naše zemlje.Kao veliki humanista pomagao je bolesnici  koji su zahtevali lečenje i van njegove klinike koristeći snagu svog autoriteta. Sem standardnih  pregleda od dijasgnostičkih procedura  u Poliklinici se rade Anoskopija kod  hemoroida sa skleroziranjem istih po potrebi,Gastroskopija sa biopsijom za pH analizu,Kolonoskopija sa polipektopmijom,rektoskopija. Cistoskopija sa biopsijom Sve laboratorijske analize, UZ pregledi na najsavremenijem UZ aparatu  4D sa svim potrebnim sondama kao što su UZ srca, arterija i vena kako nogu tako i vrata, trbuha, mekih tkiva,štitaste žlezde, dojke zglobova i mišićas, ginekološki UZ. Operativne intervencije Operacije vena, kila, hemoroida, tumora kože i mekih tkiva kao što su tumori dojke, ateromi, lipomi i mladeži ,msvih vrsta.Polikllinika  poseduje operacionu salu potpuno opremljenu za navedene intervencije. Za pojedine od navedenih intervedncija koristi se laser pogotovo za kapilare kože.Injekciona sklerozantna injekcija za šuljeve i proširene vene.Uklanjanje uraslih noktiju,furunkula i karbunkula. Na poliklinici se sprovodi i infuziona terapija,uziumanje uzoraka krvi za laboratorijske analize kao i i.m i i.v injekcije.Na zahtev bolesnika vršimo i kućne posete.  https://www.facebook.com/pages/Poliklinika-%C4%90uki%C4%87/279455858777496