Ultrazvčni pregled štitne žlezde sa laboratorijom (T3,T4,TSH)!

popust
-50%
5.150 rsd
2.590 rsd
Kupon ističe za
-
Platite na licu mesta i uštedite 2.560 rsd

Ultrazvuk je najpouzdanija metoda u dijagnostici. U skladu sa tim, na jednom mestu i u jednom danu možete uraditi ultrazvuk po izboru,  UZ dojki ILI Uz štitne žlezde  sa laboratorijom.

Medicinsko osoblje, sestre, lekari i specijalisti koji rade kod nas su stručnjaci u svom poslu i poseduju dugogodišnje iskustvo u radu koje im pomaže da svoj posao rade na kvalitetan način, da budu precizni,detaljni, strpljivi i ljubazni prilikom rada sa pacijentima.

Gracia Medika sa svojim stručnim timom lekara nastoji da Vam pomogne da povedete računa o svom zdravlju, te Vas pozivaju da pre svega reagujete preventivno i redovno posećujete lekara.

Zajedno sa Vama brzo do uvida u Vaše u zdravstveno stanje.

Neophodno je priložiti Medicinsku dokumentaciju koja predstavlja  zapisnik o zdravstvenom stanju pacijenta, kao i radu lekara u cilju utvrđivanja zdravstvenog stanja, dijagnostičkim procedurama , terapiji i ishodu terapije.

Zašto je neophodno dostaviti medicinksu dokumentaciju odabranom lekaru ?

Osnovna svrha medicinske dokumentacije je da omogući pravilno lečenje pacijenata , kao i praćenje kroz proces lečenja.
Kao svojevrsni dokument, prilikom svake posete lekaru, poželjno je dostaviti odgovarajuću medicinsku dokumentaciju, koja se odnosi na prethodne analize, lekarske izveštaje, snimke, opise odgovarajućih dijagnostičkih procedura ( ultrazvučnih pregleda, magneta, skenera i dr). Na ovaj način omogućićete Vašem lekaru lakši i precizniji uvid i Vaše prethodno zdravstveno stanje.

Svakao, ono što će lekaru pomoći u isključivanju određenih stanja i lakšem i bržem postavljanju dijagnoze je upravo uvid u prethodno vođenu dokmetaciju.

Posetite nas!


BLIC KUPON

Ponuda obuhvata:

  • Ultrazvčni pregled štitne žlezde sa laboratorijom (T3,T4,TSH)

Napomena: Obavezno ponesite Medicinsku dokumentaciju kao svojevrsni dokument, prilikom svake posete lekaru, poželjno je dostaviti odgovarajuću medicinsku dokumentaciju, koja se odnosi na prethodne analize, lekarske izveštaje, snimke, opise odgovarajućih dijagnostičkih procedura ( ultrazvučnih pregleda, magneta, skenera i dr).

Na ovaj način omogućićete Vašem lekaru lakši i precizniji uvid i Vaše prethodno zdravstveno stanje. Svakako,ono što će lekaru pomoći u isključivanju određenih stanja i lakšem i bržem postavljanju dijagnoze je upravo uvid u prethodno vođenu dokmetaciju.

Kako se koristi kupon

  • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
  • Neophodno je poneti odštampan kupon
  • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu 2.590 rsd 

Uslovi kupona

  • Jedan kupon važi za jedan UZ pregled
  • Možete preuzeti više kupona
  • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 29.08.2022.
  • Neophodno je zakazivanje. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Kontakt podaci

Radno vreme, raspoloživost kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!