Ultrazvučno čišćenje lica za 690rsd uz besplatan kupon!

1234
Beograd, ultrazvučno čišćenje lica uz besplatan kupon. Moj kuponKozmetički saloni, popusti uz kupone. tretmani lica, masaza, maderoterapija. popust za trtman ultrazvucno ciscenje lica.Preuzmite besplatan kupon - bez rgistracije na sajtu Moj kupon.
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 2500KUPON ISTIČE
690 RSD01/09/2019

Ultrazvučno  čišćenje lica – Iskoristi popust uz blic kupon za ultrazvučno čišćenje lica (ultrazvučna špatula, krema, masaža) u trajanju od 20 minuta!

Čišćenje kože je jedan od ključnih načina da održite zdrav ten. Uklanjaju se tragovi nečistoće i šminke, ali u isto vreme se otklanjaju stare ćelije kože, otkrivajući sveže. Bez čišćenja koža može izgledati neprivlačno i sivo, naročito ako živite u gradu sa visokim stepenom zagađenja.
Ali od sada možete reći NE sivom tonu i nepravilnostima. Tretman dubinskog ultrazvučnog čišćenja lica je novi, najbezbedniji i najugodniji način čišćenja i hidratacije kože lica. Mnogi ga koriste kao zamenu za klasični higijenski tretman lica. Sam tretman je potpuno bezbolan i neinvazivan. Ultrazvučni talasi vratićete lepotu i sjaj vašem licu za samo 20 minuta. Tretman dubinskog ultrazvučnog čišćenja lica najefikasniji je način čišćenja i rehidratacije. Osim pilinga kože i dubinskog čišćenja epidermisa ovim tretmanom se utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i diskolorizaciju kože.

Neka i vaša koža lica zablista uz besplatan kupon!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata ultrazvučno čišćenje lica( ultrazvučna špatula, krema, masaža) u trajanju od 20 minuta
– Sa priloženim kuponom iznos od 690 plaćate našem partneru na licu mesta
– Kupon možete iskoristiti odmah, a najkasnije do 1.09.2019.
– Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 
– Obavezno je zakazivanje unapred
– Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
– Telefon za zakazivanje: 069/16-29-990
– Radno vreme: pon-pet 10-20h, subota od 10-16h, nedelja ne radna
– Adresa: Đorđa Ognjanovića 12, Beograd, Banovo brdo


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Čukarica

Adresa : Đorđa Ognjanovića 12, Banovo brdo
Telefon : 069/162-99-90
Pogledaj na mapi
GM Beauty studio se nalazi na Banovom brdu u Đorđa Ognjanovića 12 u Beogradu. Naš cilj je zdrava i negovana koža, relaksirano telo, sređeni nokti, našminkano lice i zadovoljan klijent. Koristeći se kvalitetnom kozmetikom, pružamo kozmetičke usluge koje za rezultat daju vašoj koži i telu odmor i sjaj. Usluge koje kod nas možete dobiti su zdravu i negovanu kožu, odmorno, relaksirano telo, uredne nokte. Nama se možete obratiti i ukoliko vam je potrebna depilacija toplim ili hladnim voskom, a za specijalne prilike svoj izgled možete upotpuniti profesionalnom šminkom koja se u našem salonu lepote radi MAC šminkom.