Čukarica

Ultrazvuk dojki u SGO dr Milena Džuverović! Mislite na vaše zdravlje!

1.100 rsd 2.500rsd
Ističe 20.01.2020
Preuzmi kupon

Ultrazvuk dojki – popusti! Preuzmite besplatan blic kupon, bez registracije i iskoristite popust od 56% za ultrazvuk dojki SGO dr Milena Džuverović!
Ultrazvuk dojki je pregled kojim se dijagnostikuju eventualne promene na dojkama i time se dobija adekvatan uvid u stanje tkiva dojki. Sam postupak je jednostavan. Ultrazvučni talasi prolaze kroz tkivo dojke i reflektuju se nazad ka sondi, a potom se vrši obrada i prikaz slike na ekranu.
Preporučuje se svim ženama, koje imaju preko 25 godina ili od početka reproduktivnog perioda, da jednom u godini idu na ultrazvučni pregled dojki. Najbolje je da to bude par dana nakon menstruacije. Pregled je sasvim jednostavan, bezbolan i neškodljiv, a nije potrebna nikakva priprema za ultrazvučni pregled dojki. Sem dojki na pregledu se vrši kontrola pazuha i jama iznad ključne kosti.
Grudi ne smeju da se zanemare, a redovan pregled grudi je od ključne važnosti. Rak dojke je prema statistici u porastu već godinama. Zato iz godine u godinu postoje apeli i kampanje, koje bi trebalo da skrenu pažnju onim ženama koje ne idu redovno na pregled dojki, koliko je to važno.
Na vreme otkrivena promena može spasiti nečiji život!

BLIC KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru

Ponuda obuhavata ultrazvuk dojki
Sa priloženim kuponom iznos od 1100rsd plaćate na licu mesta našem partneru

  • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 20.01.2020.
  • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin
  • Neophodno je zakazivanje
  • Telefon za  informacije i zakazivanje: 011/2508540 ili 064/1576125
  • Radno vreme: 12:00h – 18:00h
  • Adresa: Arčibalda Rajsa 11б , Beograd, Žarkovo

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Čukarica

Ginekološka ordinacija se nalazi u mirnom delu grada, u ulici Arčibalda Rajsa 11б, na opštini Čukarica. U okruženju su naselja Filmski grad, Cerak, Vidikovac, Banovo brdo i Žarkovo.

U našoj ginekološkoj ordinaciji pružamo vam sledeće ginekološke usluge:

Kompletan ginekološki pregled: Žene u reproduktivnom dobu treba bar jednom godišnje da idu na ginekološki pregled, a u slučaju zdravstvenih problema i češće.

Ultrazvučni pregled omogućava vam kontrolu i dijagnostiku savremenim uredjajem. Papanikolau test – Papa test je jednostavan. U nekim slučajevima se utvrde promene na grliću, a u malom broju i predmaligne promene.

Kolposkopija -Veliki je značaj u prevenciji karcinoma grlića materice i potrebno je na vreme dijagnostikovati eventualni zdravstveni problem. U slučaju da postoje neke promene uzima se mali uzorak tkiva, pod lokalnom anestezijom, a potom se šalje na ph analizu.

Intervencije – lasersko uklanjanje kondiloma, bradavica i mekih fibrinoma. Intervencije na grliću materice radiotalasnom tehnikom.

Uzimanje brisa -Kod nas možete uraditi kompletne briseve i to makrobiološke, virusološke, HPV, Chlamidia tr., Mycoplasma h., Ureaplasma ur., bakterijska vaginoza itd. Praćenje i kontrola trudnoće .

Dr Milena Džuverović specijalista ginekologije i akušerstva, diplomirala je i specijalizirala na Medicinskom fakultetu u Beogradu. U bogatoj profesionalnoj karijeri najduži period je kao ginekolog radila u Domu zdravlja Simo Milošević u Žarkovu i na Banovom brdu. Najbolja preporuka je dugogodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih pacijenata.