Ultrazvuk dojki za samo 790rsd uz besplatan kupon!

Beograd- ultrazvuk dojki(1), moj kuponBeograd- popusti, ginekološki pregled,ultrazvuk dojki, ginekoloski ultrazvuk,brisevi, kolposkopija...Iskoristi popust bez placanja unapred...Kupon, Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 4000KUPON ISTIČE
790 RSD17/09/2019

Ultrazvuk dojki! Besplatni kuponi – bez registracije! Popust za Ultrazvuk dojki. Ultrazvučni pregled obe dojke u Ginekološkoj ordinciji Ginolife, Beograd, Savski Venac!

Ultrazvučni pregled dojki je od neprocenjive vrednosti u razjašnjavanju čvorića u dojci otkrivenih palpatornim pregledom ili samopregledom. To je neinvazivna dijagnostička procedura koja uz pomoć ultrazvučnih talasa daje podatke o građi (strukturi) dojke i struktura u pazušnoj jami. Pregled traje oko 30 minuta. Ovaj pregled se kod žena u generativnom periodu radi 7 dana nakon prestanka krvarenja kod menstrualnog ciklusa. Potpuno neškodljiva, efikasna i bezbolna metoda i ne nosi baš nikakav rizik. Sa velikom sigurnošću pomoću ultrazvuka se može razlikovati radi li se o cisti, solidnoj promeni,ili  dobroćudnom ili zloćudnom čvoriću. Kod žena nakon tridesete godine života treba raditi sistematski ultrazvuk dojki svakih šest meseci do godinu dana.Preporučuje se da se pregled obavi u periodu od 7. do 10. dana menstrualnog cilusa (7. do 10. dana od prvog dana menstrualnog krvarenja). Nakon pregleda možete se vratiti svojim uobičajenim dnevnim  aktivnostima.

Cilj svakog preventivnog pregleda je da se bolest otkrije u najranijoj fazi kada je mogućnost njenog izlečenja gotovo 100 posto.

Posetite nas uskoro..


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.  
– Ponuda obuhvata: Ultrazvučni pregled dojki
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 790rsd plaćate na licu mesta našem partneru
 – Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 17.09.2019.
– Rezultati do 48h

– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Radno vreme: pon-uto 14h-20h, sre-pet 08h-14:30h  Sub:09h-14h, Nedeljom ne   radimo
– Adresa: Lička 1a, Beograd (preko puta Ekonomskog fakulteta) 
– Telefoni za zakazivanje: 011/40 10 649, 060/188 03 38


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drgo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon!

TAGOVI: Savski Venac

Website : http://ginolife.rs/ Adresa : Lička 1a, Beograd
Telefon : 011/40 10 649, 060/188 03 38
Pogledaj na mapi
Nakon dugogodišnjeg radnog iskustva i usavršavanja u zemlji i inostranstvu odlučili smo da krunišemo sva svoja znanja i veštine iz oblasti ginekologije i akušerstva u specijalističku ginekološku ordinaciju. U prijatnom ambijentu, u strogom centru Beograda, preko puta Ekonomskog fakulteta, nadomak Beograda na vodi, u ulici Lička 1a /13 (IV sprat), svakog radnog dana i subotom biće nam zadovoljstvo i čast da unapredimo Vaše zdravlje, pobrinemo se za rešavanje trenutnog ginekološkog problema, da zajedno učestvujemo u vođenju trudnoće. Naš tim čine najeminentniji stručnjaci iz oblasti ginekologije i akušerstva iz zemlje i inostranstva. GINOLIFE pomera granice i spaja tradicionalnu sa najsavremenijom medicinom, a sa ciljem da unapredi zdravlje žena. Pregledi se obavljaju na savremenoj aparaturi, uz mogućnost kompletne zaštite zdravlja žene, sa posebnim akcentom na preventivne preglede. Otvorena su savetovališta za sterilitet, kontracepciju, menopauzu. Trenutno, GINOLIFE svim svojim uvaženim pacijentima omogućava posebne popuste.