Beogad - popusti , Ultrazvuk oka - Moj kupon.

Ultrazvuk jednog oka uz besplatan kupon u poliklinici Dr Rončević !

Besplatan
kupon
3.000 rsd
Kupon ističe za
-

Ultrazvuk oka (ehosonografija) je dijagnostička metoda najširih mogućnosti. Omogućava nam brz, bezbolan i bezbedan uvid u stanje unutrašnjosti oka i orbite.

Izuzetno je korisna dijagnostička metoda kod praćenja razvoja normalnog oka kao i kod pripreme za operaciju i kod velikog broja očnih bolesti. Ultrazvukom oka se otkrivaju, mere i prate patološke strukture u oku i orbiti kao što su: različita zapaljenja, krvarenja u oku i orbiti, mnogobrojni tumori, koristi se i kod povreda oka u dijagnostici stranih tela, ablacije retine, praćenje egzoftalmusa.

Poliklinika DR Rončević vam omogućava uvid u zdravstveno stanje organskih sistema uz minimalan finansijski izdatak. Već dugi niz godina insistiramo na spoju visokostručnog kadra i najsavremenije dijagnostičke opremljenosti , a veliki broj dugogodišnjih pacijenata je realan pokazatelj kvaliteta našeg rada. Preglede obavljaju specijalisti sa dugogodišnjim iskustvom. Naš tim vrhunskih lekara uz pomoć znanja i iskustva i najsavremenije opreme brine o vašem zdravlju i pruža medicinske usluge po pristupačnim cenama.

Očekujemo vas u poliklinici dr Rončević! Mislite na vaše zdravlje!


BLIC KUPON

Ponuda obuhvata:

  • Ultrazvuk jednog oka

Kako se koristi kupon

  • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
  • Kupon odštampajte i ponesete sa sobom
  • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu 3.000 rsd

Uslovi kupona

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 14.10.2022.
  • Neophodno je zakazivanje. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Kontakt podaci

Radno vreme, raspoloživost kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!