Zdravlje,ultrazvuk celog tela, popust - Moj kupon.
Voždovac

Ultrazvuk: kompletna ultrazvučna dijagnostika celog tela !

2.400 rsd 13.500rsd
Ističe 13.11.2019
Lekarska ordinacija Dr. Nestorov
Preuzmi kupon

Zdravlje, besplatni kuponi. Ultrazvuk celog tela! Uz besplatan kupon Ultrazvuk – skrining: kompletna ultrazvučna dijagnostika celog tela, Popust!

Savesna briga o zdravlju je uslov kvalitetnog života. Ultrasonografija, poznata i pod nazivom ‘ultrazvučna’ ili ‘eho’ dijagnostika, neinvazivna je dijagnostička metoda, zasnovana na primeni ultrazvučnih talasa, bez primene jonizujećeg zračenja, što dopušta mogućnost ponavljanja pregleda bez opasnosti po zdravlje. Ultrazvučni skrining celog tela je paket pregleda kojim možete, po sniženoj ceni, umesto jedne regije – uraditi ultrasonografiju svih Vaših organa dostupnih ultrazvuku. Posetite nas na vreme i sprečite neželjene zdravstvene probleme!

Ultrazvučne preglede obavljaju vrhunski specijalisti radiologije, pedantno i bez žurbe, sa obavezom da Vam detaljno objasne svoje nalaze.


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru
  Ponuda obuhvata ultrazvučni skrining celog tela:
  * UZ Vrata (Štitaste žlezde, pljuvačnih i limfnih žlezda vrata, magistralnih krvnih sudova vrata: karotidne arterije i jugularne vene)
  * UZ Dojki sa UZ limfnih žlezda pazuha
  * UZ Abdomena (Jetra, žučna kesa, pankreas, slezina)
  * UZ Genitourinarnog trakta (bubrezi, ureteri, mokraćna bešika, prostata)
  * UZ Skrotuma (testisa)
  Ultrazvučne preglede obavljaju vrhunski specijalisti radiologije, pedantno i

  bez žurbe, sa obavezom da Vam detaljno objasne svoje nalaze
  Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 2400
  rsd plaćate na licu mesta našem partneru
  Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 13.11.2019.
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Neophodno je zakazivanje
 • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite Polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen!
 • Radno vreme radnim danima od 09h do 17h
 • Adresa:  Vojvode Vlahovića 2, Voždovac, Beograd
 • Telefon: 011/39 60 659 ili  060/61 93 228

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drgo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Voždovac

Ordinacija Dr Nestorov je počela sa radom  2014. godine, kao jedna od retkih privatnih lekarskih ordinacija u naselju Braće Jerković, u opštini Voždovac, a jedina registrovana kao ordinacija opšte medicine. Locirana na početku naselja Vojvode Vlahovića, ordinacija je u neposrednoj blizini stanovnicima tog naselja, kao i stanovnicima iz „Braće Jerković” (uključujući i naselje Medaković III), dok je od novog naselja Stepa Stepanović deli svega nekoliko minuta vožnje. Ordinacija je u prizemlju poslovne zgrade, poseduje sopstveni parking, a u neposrednoj blizini je apoteka „Lek farm”. Sa težnjom da postanemo primer dobre medicinske prakse, zacrtali smo plan da ne budemo samo lekari, već i pravi prijatelji. Činjenica je da se medicinske usluge, posebno od strane zaista odličnih lekara - ne mogu naplatiti koliko realno vrede, posebno ne u trenutnoj socio-ekonomskoj situaciji. Takođe je činjenica da novac sam po sebi ne sme biti jedina satisfakcija za lekara, imajući u vidu plemenitost samog lekarskog poziva. Zbog toga, u stalnoj smo težnji da u timu imamo što više dobrih lekara koji razumeju i poštuju naše težnje i da naše usluge cenom približimo običnim ljudima, ograničenih ekonomskih sredstava. Iako rizikujemo da ćemo biti pogrešno shvaćeni, odnosno da u okviru našeg cenovnog ranga pacijenti ne mogu očekivati kvalitenu uslugu, mi nikada nećemo umanjivati kvalitet medicinskih usluga kako bi umanjili njihove cene. Dobri lekari su uvek i dobri ljudi, a mi uspešno okupljamo takve ljude oko nas, a naš tim konstantno raste. "Samo dobar čovek može da bude dobar lekar." -Carl Nothnagel, austrijski lekar Ove reči (inače uklesane zlatnim slovima na ulazu u Bečku akademiju medicinskih nauka) predstavljaju osnovnu premisu na kojoj se bazira naša ustanova, a takođe i prvi kriterijum pri izboru naših konsultanata - specijalista. Drugi osnovni kriterijumi - kriterijumi stručnosti i poštenja su skoro uvek ispunjeni samim tim što je kriterijum dobronamernosti ispunjen, budući da je  dobar čovek i lekar  posvećen svom poslu i uživa u pomaganju bolesnima lečeći i razumejući ih, a  najveća nagrada je zahvalnost pacijenta iskazana kroz osmeh, a ne kroz novac. Takav lekar posmatra pacijenta kao osobu koja traži pomoć, nikako kao još jedan radni zadatak. Mi ne prodajemo jeftine usluge.  Vredne usluge činimo dostupnim svima.