Ultrazvuk po izboru i specijalistički pregled interniste za 1800rsd!

dravlje, ultrazvuk abdomena, popust na Moj kuponZdravlje - popusti za ultrazvuk po izboru: abdomena, prostate, bešike. ptitne žlezde. preuzmi besplatan kupon i ostavri popust u Gracia Medica. Polikliinika nudi specijalističke preglede, EKG, holter. Moj kupon
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 6200KUPON ISTIČE
1800 RSD19/09/2019

Beograd – popust! Ultrazvuk po izboru: štitaste žlezde ili abdomena  ili mokraćna bešika i Specijalistički pregled interniste uz besplatan kupon! Iskoristi popust!

Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima. Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda,Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Poliklinika Gracia medika je zdravstvena ustanova koja pacijentima nudi širok dijapazon pregleda, intervencija i konsultacija lekara svih specijalnosti, kao i ekspertske preglede uglednih profesora Medicinskog fakulteta.
Ultrazvuk je potpuno bezbedna, neinvazivna i jednostavna dijagnostička metoda, kojom se već u ambulanti mogu otkriti vrlo ozbiljna i nekada po život opasna stanja.
Neretko je ultrazvuk dovoljan za postavljanje prave dijagnoze, a nezamenjiv je kada je potrebno usmeriti pacijenta ka daljim pretragama.

Današnja ponuda nudi vam Specijalistički pregled interniste i UZ po izboru: štitaste žlezde ili abdomena ili mokraćne bešike po ceni od neverovatnih 1800rsd.
Očekujemo Vas!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.  
– Ponuda obuhvata: SPECIJALISTIČKI PREGLED INTERNISTE I ULTRAZVUK PO IZBORU: UZ štitastea žlezda ili abdomena ili mokraćna bešika
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 1800rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 19.09.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

– Neophodno je zakazivanje
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite Polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen!
-Radno vreme pon-pet od 08-21h subota od 09-15h
-Adresa: Koče Popovića br. 7 (bivša Zagrebačka)
-Telefon: 011/ 3285-140, 011/3285-145, 060/4414-350, 060/4414353

http://www.graciamedika.com/

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon

 

 

TAGOVI: Savski Venac

Website : http://graciamedika.com/ Adresa : Koče Popovića br. 7 (bivša Zagrebačka)
Telefon : 011/3285-140
Pogledaj na mapi
Poliklinika Gracia Medika je zdravstvena ustanova u kojoj je svim doktorima i medicinskom kadru etika prvo načelo rada, kako u pristupu pacijentima,tako u svim fazama terapije. Uz primenu najsavremenije tehnologije i najviših međunarodnih standarda našim pacijentima nudimo: - kompletnu zdravstvenu zaštitu i prevenciju-rano otkrivanje bolesti - specijalnu preventivnu zaštitu za grupacije stanovništva izloženog povećanom riziku oboljevanja u skladu sa posebnim programom preventive, kao i ekspertske preglede uglednih profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu i poznatih lekara Beogradskih bolnica, intervencije i konsultacije lekara svih specijalnosti. Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Svi zaposleni u našoj ustanovi, registrovanoj za primarnu zdravstvenu zaštitu, rade u skladu sa Zakonom o zdravstvenoj zaštiti Republike Srbije, isključivo sa odraslom populacijom (pacijenti stariji od 18 godina). Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.