Ultrazvuk po Vašem izboru za 1290rsd! Popust 73% !

Popusti - Beograd za ultrazvuk po izboru na Moj kuponPoliklinike - Beogad, popusti za usluge ultrazvucnih pregleda. Ultrazvuk dojki, prostate, abdomena, srca uz besplatan kupon... Moj kupon.
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 4800KUPON ISTIČE
1290 RSD18/09/2019

Ultrazvuk-popust! Uz besplatan kupon Ultrazvuk po izboru: ginekološki, UZ dojki, vrata, nogu, ruku, mekih tkiva ILI pazdušnih jama u Gracia Medica!

Gracia Medica sa svojim stručnim timom lekara nastoji da Vam pomogne da povedete računa o svom zdravlju, te Vas pozivaju da pre svega reagujete preventivno i redovno posećujete lekara.
Ultrazvuk je najpouzdanija metoda u dijagnostici. U skladu sa tim, na jednom mestu i u jednom danu možete uraditi ULTRAZVUK PO IZBORU : ginekološki, UZ dojki, vrata, nogu, ruku, mekih tkiva ILI pazdušnih jama!
Posedujemo profesionalni ljudski kadar, koji je u svakom momentu spreman da Vam izađe u susret i pomogne na najbolji mogući način. Medicinsko osoblje, sestre, lekari i specijalisti koji rade kod nas su stručnjaci u svom poslu i poseduju dugogodišnje iskustvo u radu koje im pomaže da svoj posao rade na kvalitetan način, da budu precizni,detaljni,
strpljivi i ljubazni prilikom rada sa pacijentima.
Mislite na svoje zdravlje na vreme…Posetite nas!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jedan UZ po izboru
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
– Ponuda obuhvata: ULTRAZVUK PO IZBORU: ginekološki ili UZ dojki ili vrata ili nogu ili ruku ili mekih tkiva ili pazdušnih jama
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 1290rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 18.09.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

– Neophodno je zakazivanje
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite Polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen!
-Radno vreme pon-pet od 08-21h subota od 09-15h
-Adresa: Koče Popovića br. 7 (bivša Zagrebačka)
-Telefon: 011/ 3285-140, 011/3285-145, 060/4414-350, 060/4414353

http://www.graciamedika.com/

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon

TAGOVI: Savski Venac

Website : http://graciamedika.com/ Adresa : Koče Popovića br. 7 (bivša Zagrebačka)
Telefon : 011/3285-140
Pogledaj na mapi
Poliklinika Gracia Medika je zdravstvena ustanova u kojoj je svim doktorima i medicinskom kadru etika prvo načelo rada, kako u pristupu pacijentima,tako u svim fazama terapije. Uz primenu najsavremenije tehnologije i najviših međunarodnih standarda našim pacijentima nudimo: - kompletnu zdravstvenu zaštitu i prevenciju-rano otkrivanje bolesti - specijalnu preventivnu zaštitu za grupacije stanovništva izloženog povećanom riziku oboljevanja u skladu sa posebnim programom preventive, kao i ekspertske preglede uglednih profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu i poznatih lekara Beogradskih bolnica, intervencije i konsultacije lekara svih specijalnosti. Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Svi zaposleni u našoj ustanovi, registrovanoj za primarnu zdravstvenu zaštitu, rade u skladu sa Zakonom o zdravstvenoj zaštiti Republike Srbije, isključivo sa odraslom populacijom (pacijenti stariji od 18 godina). Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.