Ultrazvuk štitne žlezde,dojki… + laboratorija za samo 3980rsd!

Zdravlje, popust za ultravzuk štitne žlezde. Moj kuponBeograd - popusti u poliklinikama. Uz besplatan kupon popust za sistematske preglede, ultrazvuk dojki, stitne zlezde, ginekoloski ultrazvuk. Ostvarite poopust uz besplatne kupone. Moj kupon
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 21910KUPON ISTIČE
3980 RSD18/09/2019

Mega paket:ginekološki pregled, ultrazvuk dojki, štitne žlezde, abdomena, laboratorija za žene!Ultrazvuk štitne žlezde,dijku,ginekološki…pregledajte se na vreme!

Mojkupon i Poliklinika Gracia Medica obezbedili su vam super ponudu, mega paket za žene uz besplatan kupon!
Ultrazvuk dojki je izuzetno važan pregled koji treba raditi barem jedanput godišnje jer je broj novo otkrivenih tumora dojke svake godine sve veći. Ultrazvuk dojki je efikasan, neškodljiv, bezbolan.
Ginekološki ultrazvuk je bezbolna i neinvazivna dijagnostička metoda odnosno ultrazvučni pregled ženskih reproduktivnih organa, materice i jajnika. Ginekološki ultrazvuk je neophodno izvršiti jednom godišnje.
Kolposkopija je metoda posmatranja vagine, i vrata materice uz pomoć kolposkopa – specijalno konstruisanog pokretnog mikroskopa uz uvećanje od 6 – 40 (najčešće 12) puta.  Kolposkopija je izvanredna dijagnostička dopuna citologiji. Omogućava pouzdanu procenu lokalizacije i proširenosti patološke epitelne lezije.

Poliklinika Gracia medika je zdravstvena ustanova koja pacijentima nudi širok dijapazon pregleda, intervencija i konsultacija lekara svih specijalnosti, kao i ekspertske preglede uglednih profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu i poznatih lekara i renomiranih beogratskih bolnica.

Mislite na svoje zdravlje na vreme!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
– Ponuda obuhvata mega paket za žene: ginekološki pregled, ginekološki ultrazvuk, kolposkopija,, papa, vs, uz dojki, laboratorija (kks, urin sa sedimentom)m, ltrazvuk abdomena, ultrazvuk štitne, ultrazvuk donjeg dela stomaka-mokraćne bešike
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 3980rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 18.09.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

– Neophodno je zakazivanje
-Radno vreme pon-pet od 08-21h subota od 09-15h
-Adresa: Koče Popovića br. 7 (bivša Zagrebačka)
-Telefon: 011/ 3285-140, 011/3285-145, 060/4414-350, 060/4414353

http://www.graciamedika.com/

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

 

TAGOVI: Savski Venac

Website : http://graciamedika.com/ Adresa : Koče Popovića br. 7 (bivša Zagrebačka)
Telefon : 011/3285-140
Pogledaj na mapi
Poliklinika Gracia Medika je zdravstvena ustanova u kojoj je svim doktorima i medicinskom kadru etika prvo načelo rada, kako u pristupu pacijentima,tako u svim fazama terapije. Uz primenu najsavremenije tehnologije i najviših međunarodnih standarda našim pacijentima nudimo: - kompletnu zdravstvenu zaštitu i prevenciju-rano otkrivanje bolesti - specijalnu preventivnu zaštitu za grupacije stanovništva izloženog povećanom riziku oboljevanja u skladu sa posebnim programom preventive, kao i ekspertske preglede uglednih profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu i poznatih lekara Beogradskih bolnica, intervencije i konsultacije lekara svih specijalnosti. Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Svi zaposleni u našoj ustanovi, registrovanoj za primarnu zdravstvenu zaštitu, rade u skladu sa Zakonom o zdravstvenoj zaštiti Republike Srbije, isključivo sa odraslom populacijom (pacijenti stariji od 18 godina). Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.