Ultrazvuk – tri ultrazvučna pregleda sa izveštajem za samo 1250rsd!

Beograd- ultrazvuk popust, moj kuponBeograd- popusti i akcije uz besplatan kupon bez registracije i plaćanja unapred: EKG,ultrazvuk, pregledi...Iskoristi popust...kupon...Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 9000KUPON ISTIČE
1250 RSD23/09/2019

Beograd – Zdravlje, Ultrazvuk! popust za 3 ultrazvučna pregleda: Ultrazvuk, štitne žlezde, abdomena, male karlice – žene ili prostate za muškarce!

Preventiva je najbolji lek, a redovno praćenje zdravstvenog stanja organizma odličan je recept za očuvanje zdravlja. Želite učiniti nešto dobro za sebe? Internistički pregled je potreban kod pojave zdravstvenih tegoba, kao sistematski (preventivni) pregled ili u sklopu preoperativne pripreme. Specijalistička ordinacija interne medicine “SPIRIDON” uspešno radi za svoje pacijente već 15 godina. Sav potencijal ordinacije usmeren je ka jedinstvenom cilju, a to je zbrinut i zadovoljan pacijent.

Ultrazvuk je potpuno bezbedna, neinvazivna i jednostavna dijagnostička metoda, kojom se već u ambulanti mogu otkriti vrlo ozbiljna i nekada po život opasna stanja. Neretko je ultrazvuk dovoljan za postavljanje prave dijagnoze,Ultrazvukom se mogu pregledati svi organi u abdomenu (jetra, žučna kesica, žučni putevi, slezina, pankreas, bubrezi, nadbubrežne žlezde, mokraćna bešika, prostata kod muškaraca, a kod žena jajnici, jajovodi, materica), vrat (štitsta žlezda, pljuvačne žlezde, limfni čvorovi, krvni sudovi i mišići vrata)…

Pobrinite se za svoje zdravlje…Posetite nas na vreme!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za 3 UZ pregleda
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
Ultrazvuk, popust!
Ponuda obuhvata ultrazvučni pregled specijaliste Interne medicine:
* UZ štitaste žlezde
* UZ abdomena
* UZ male karlice-žene ili prostate – muškarci
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 1250rsd plaćate na licu mesta našem partneru
 – Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 23.09.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite Polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen!
-Adresa: Klare Cetkin 25, Novi Beograd
-Telefon: 063/377042, 011/2672142

http://spiridon.rs/index.html

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Website : http://spiridon.rs%20%20 Adresa : Klare Cetkin 25, Novi Beograd
Telefon : 063/377042, 011/2672142
Pogledaj na mapi
Specijalistička ordinacija interne medicine SPIRIDON uspešno radi za svoje pacijente od 2001 godine. Poverenje ordinaciji Spiridon i Dr Slavici Vuković specijalisti interne medicine, je između ostalih ukazala i Ambasada Republike Austrije u Beogradu koja ju je imenovala za lekara od poverenja. Sav potencijal ordinacije usmeren je ka jedinstvenom cilju, a to je zbrinut i zadovoljan pacijent. U ordinaciji se mogu obaviti dijagnostički pregledi i procedure kao i ambulanto lečenje pacijenata. Takođe je moguće zakazati i kućne posete za bolesnike koji nisu u mogućnosti da dodju do ordinacije.