Beograd-ultrazvuk za trudnice,popust
Savski Venac

Ultrazvuk za trudnice! Ultrazvučni pregled u trudnoći u ordinaciji Ginolife!

1.800 rsd 4.000rsd
Ističe 24.10.2019
Ginekološka ordinacija Ginolife
Preuzmi kupon

Zdravlje, Beograd, Ultrazvuk za trudnice! Uz besplatan kupon, bez registracije popust na Ultrazvuk za trudnice u Ginekološkoj ordinaciji Ginolife! Iskoristi popust!

Ultrazvučni pregled predstavlja propuštanje ultrazvučnih talasa visoke frekvencije kroz matericu. Oni se odbijaju od bebe, a u zavisnosti kroz kakvu gustinu tkiva prolaze, takvu sliku dobijamo.
U prvom trimestru se radi da bi se videlo kako beba napreduje, da li ima sve što treba da ima, da li je došlo do razvitka nekih velikih anomalija, te da se izmeri deo iza bebinog vrata – nuhalna translucenca ili nabor, da se utvrdi koliki je individualni rizik od problema sa naslednom osnovom.
U drugom trimestru se dalje prati rast bebe,veoma detaljno se pregleda anatomija, kontroliše se količina plodove vode i dobija uvid u stanje bebe, a u trećem isto to, s tim što se tada kontroliše i kako se posteljica razvila, gde je tačno postavljena, još jednom se kontroliše izgled bebe i ona se meri.
Posetite nas jer ovo je veoma važan pregled! Ne propustite priliku da ga obavite po specijalnom popustu ! Posetite nas.


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru
Ultrazvuk za trudnice, popust!
– Ponuda obuhvata: Ultrazvučni pregled u trudnoći
– Rezultati do 48h
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 1800rsd plaćate na licu mesta našem partneru
 – Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 24.10.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Radno vreme: pon-uto 14h-20h, sre-pet 08h-14:30h  Sub:09h-14h, Nedeljom ne   radimo
– Adresa: Lička 1a, Beograd (preko puta Ekonomskog fakulteta) 
– Telefoni za zakazivanje: 011/40 10 649, 060/188 03 38

 

 

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drgo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon

TAGOVI: Savski Venac

Nakon dugogodišnjeg radnog iskustva i usavršavanja u zemlji i inostranstvu odlučili smo da krunišemo sva svoja znanja i veštine iz oblasti ginekologije i akušerstva u specijalističku ginekološku ordinaciju. U prijatnom ambijentu, u strogom centru Beograda, preko puta Ekonomskog fakulteta, nadomak Beograda na vodi, u ulici Lička 1a /13 (IV sprat), svakog radnog dana i subotom biće nam zadovoljstvo i čast da unapredimo Vaše zdravlje, pobrinemo se za rešavanje trenutnog ginekološkog problema, da zajedno učestvujemo u vođenju trudnoće. Naš tim čine najeminentniji stručnjaci iz oblasti ginekologije i akušerstva iz zemlje i inostranstva. GINOLIFE pomera granice i spaja tradicionalnu sa najsavremenijom medicinom, a sa ciljem da unapredi zdravlje žena. Pregledi se obavljaju na savremenoj aparaturi, uz mogućnost kompletne zaštite zdravlja žene, sa posebnim akcentom na preventivne preglede. Otvorena su savetovališta za sterilitet, kontracepciju, menopauzu. Trenutno, GINOLIFE svim svojim uvaženim pacijentima omogućava posebne popuste.