Urolog popust! Pregled urologa + ultrazvuk za samo 3000rsd!

Popusti - Beograd - urolog + ultrazvuk, moj kuponZdravlje - popusti uz besplatan kupon za pregled specijaliste! Urolog + ultrazvuk prostate, besike. Popust i za ultrazvuk abdomena uz besplatan kupon. Kuponi bez registracije - Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 11700KUPON ISTIČE
3000 RSD15/10/2019
Urolog-popust! Uz besplatan  kupon, Urolog: pregled urologa, ultrazvuk abdomena, urinarnog trakta, skrotuma (testisa i adneksa), prostate i bešike!
S obzirom da se uzroci uroloških tegoba često nalaze i van genitoruinarnog trakta. Urolog obično preporučuje kompletiranje dijagnostike. To podrazumeva UZ pregledom abdomena i testisa pored standardnog UZ genitourinarnog trakta.
Urolog će obaviti  specijalistički pregled, a na  temelju anamneze , kliničkog pregleda i ultrazvučne dijagnostike postavlja tačna dijagnoza i prepisuje potrebna terapija. Najčešće indikacije za pregled su poremećaj mokrenja,učestalo mokrenje, iznenadna potreba za mokrenjem itd. Simptomi mogu biti i bolovi u donjem delu trbuha, promenama u boji urina. Opšti i specijalistički pregledi iz raznih oblasti medicine uključujući urologiju, kardiologiju, ORL, pedijatriju, psihijatriju, dok veliku pažnju polažemo na preventivnu medicinu. Naša težnja je da kroz tematski osmišljene pakete pregleda omogućimo tzv. akcijske snižene cene. Na taj način Lekarska ordinacija DR NESTOROV odobrava visoke popuste čak do 75%
www drnestorov.rs

 

 


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
Urolog popust!
Ponuda obuhvata:
• Pregled urologa sa palpatornim pregledom prostate i testisa
• Utrazvučni pregled genitourinarnog trakta: bubrezi, ureteri, mokraćna
bešika, prostata
• Utrazvučni pregled abdomena: Jetra, slezina, žučna kesa, pankreas,
trbušna aorta, limfne žlezde u abdomenu
• Utrazvučni pregled skrotuma (testisa i adneksa)
• Ekspertski izveštaj za svaki od navedenih pregleda
– Sve navedene preglede obavljaju iskusni specijalisti urologije.
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 3000rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 15.10.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
-Radno vreme radnim danima od 09h do 17h
-Adresa:  Vojvode Vlahovića 2, Voždovac, Beograd
-Telefon: 011/39 60 659 ili  060/61 93 228


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drgo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon!

TAGOVI: Voždovac

Website : http://www.drnestorov.rs/ Adresa : Vojvode Vlahovića 2
Telefon : 060/6193228
Pogledaj na mapi
Ordinacija Dr Nestorov je počela sa radom  2014. godine, kao jedna od retkih privatnih lekarskih ordinacija u naselju Braće Jerković, u opštini Voždovac, a jedina registrovana kao ordinacija opšte medicine. Locirana na početku naselja Vojvode Vlahovića, ordinacija je u neposrednoj blizini stanovnicima tog naselja, kao i stanovnicima iz „Braće Jerković” (uključujući i naselje Medaković III), dok je od novog naselja Stepa Stepanović deli svega nekoliko minuta vožnje. Ordinacija je u prizemlju poslovne zgrade, poseduje sopstveni parking, a u neposrednoj blizini je apoteka „Lek farm”. Sa težnjom da postanemo primer dobre medicinske prakse, zacrtali smo plan da ne budemo samo lekari, već i pravi prijatelji. Činjenica je da se medicinske usluge, posebno od strane zaista odličnih lekara - ne mogu naplatiti koliko realno vrede, posebno ne u trenutnoj socio-ekonomskoj situaciji. Takođe je činjenica da novac sam po sebi ne sme biti jedina satisfakcija za lekara, imajući u vidu plemenitost samog lekarskog poziva. Zbog toga, u stalnoj smo težnji da u timu imamo što više dobrih lekara koji razumeju i poštuju naše težnje i da naše usluge cenom približimo običnim ljudima, ograničenih ekonomskih sredstava. Iako rizikujemo da ćemo biti pogrešno shvaćeni, odnosno da u okviru našeg cenovnog ranga pacijenti ne mogu očekivati kvalitenu uslugu, mi nikada nećemo umanjivati kvalitet medicinskih usluga kako bi umanjili njihove cene. Dobri lekari su uvek i dobri ljudi, a mi uspešno okupljamo takve ljude oko nas, a naš tim konstantno raste. "Samo dobar čovek može da bude dobar lekar." -Carl Nothnagel, austrijski lekar Ove reči (inače uklesane zlatnim slovima na ulazu u Bečku akademiju medicinskih nauka) predstavljaju osnovnu premisu na kojoj se bazira naša ustanova, a takođe i prvi kriterijum pri izboru naših konsultanata - specijalista. Drugi osnovni kriterijumi - kriterijumi stručnosti i poštenja su skoro uvek ispunjeni samim tim što je kriterijum dobronamernosti ispunjen, budući da je  dobar čovek i lekar  posvećen svom poslu i uživa u pomaganju bolesnima lečeći i razumejući ih, a  najveća nagrada je zahvalnost pacijenta iskazana kroz osmeh, a ne kroz novac. Takav lekar posmatra pacijenta kao osobu koja traži pomoć, nikako kao još jedan radni zadatak. Mi ne prodajemo jeftine usluge.  Vredne usluge činimo dostupnim svima.