Urološki pregled, nefrološki ili internistički pregled + ultrazvuk za 1900rsd!

Beogad - popusti , Urološki pregled - Moj kupon.Zdravlje - Popusti - Beogad! Urološki pregled - Akcije! Besplatni kuponi na sajtu Moj kupon! Iskoristi popust za nefrološki, internistički ili urološki pregled + ultrazvuk uz besplatan kupon - bez registracije!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 5000KUPON ISTIČE
1900 RSD16/10/2019

Zdravlje – Beograd, popust na nefrološki, urološki pregled ili internistički pregled + ultrazvuk abdomena! Obavi na vreme urološki pregled, nefrološki ili internistički!

Ako vas nešto muči ovih dana, besplatan kupon će obezbediti odlazak lekaru bez odlaganja. Odlazak na urološki pregled morate shvatiti veoma ozbiljno zbog vašeg zdravlja ali i kao obavezu prema vašem partneru i porodici. Kao što praktikujete generalni sistematski pregled jednom godišnje tako bi trebalo obaviti i ovaj pregled (makar jednom godišnje) a češće u nekim poznijim godinama kada se problemi učestalije javljaju. Mislite na svoje zdravlje jer niko drugi osim vas to ne može.

Bubrežne bolesti su česte, mogu da budu opasne, ali ih je važno na vreme prepoznati i započeti blagovremeno lečenje. Najčešći problemi zbog kojih treba posetiti nefrologa su neuobičajeno mokrenje (bolno ili sporo ili slabo mokrenje, nevoljno nekontrolisano mokrenje, često mokrenje) i upalna stanja.

Budući da se broj karidovaskularnih bolesti iz godine u godinu sve više povećava, potrebno je na vreme povesti računa o sopstvenom zdravlju. Internistički pregled ustanoviće da li pacijent treba da se obrati specijalisti radi detaljnijih analiza.

Neka vaše zdravlje bude ispred svega!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata jednu od ponuđenih opcija: 
* NEFROLOŠKI PREGLED + UZ ABDOMENA 
ili
* UROLOŠKI PREGLED + UZ UROTRAKTA 
ili
* INTERNISTIČKI PREGLED + UZ ABDOMENA  
– Sa priloženim kuponom iznos od 1900rsd plaćate u poliklinici Millenium Medic
– Kupon možete iskoristiti najkasnije do 16.10.2019.
– Neophodna je najava
– Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon
– Telefon za zakazivanje: 011/2447-447 ili 011/2448-488 ili 065/3448-488
– Radno vreme: radnim danom od 08-18 časova , subotom 08-15 časova
– Adresa: Molerova 11, Vračar, Beograd

www.milleniummedic.rs


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Vračar

Website : http://www.milleniummedic.rs/ Adresa : Molerova 11
Telefon : 011/2447447
Pogledaj na mapi
Poliklinika i laboratorija Millenium Medic se nalazi u Beogradu u Molerovoj ulici br. 11 na Vračaru. Naš tim čine stručni lekari, profesori, primarijusi, asistenti i docenti raznih oblasti medicine, kao i laboratorijski deo tima koga čine lekari, tehničari i drugo osoblje. U poliklinici i laboratoriji Millenium Medic , u prijatnom ambijentu gde će Vas dočekati naše ljubazno osoblje, možete uraditi kompletne specijalističke preglede, ultrazvučno dijagnostičke preglede, preglede krvi, urina i briseva i to sve u jednom danu i u terminu koji Vama odgovara. Vaše rezultate možete sačekati u čekaonici ili ih je moguće na Vaš zahtev poslati email-om radi uštede Vašeg vremena i novca.