Stari Grad

Uslužno farbanje, pakovanje i feniranje za sve dužine kose!

599 rsd 1.200rsd
Ističe 17.12.2019
Preuzmi kupon

U centru grada popust za uslužno farbanje, pakovanje i feniranje za sve dužine kose uz besplatan kupon – moj kupon! Farbanje,pakovanje,feniranje- budite tip top!

Uredna kosa je jedan od ženskih aduta. Budite cakum-pakum, u svakom trenutku. Da li je to izvodljivo, pitate se? Naravno da jeste uz današnju ponudu! Zadovoljnoj ženi ne treba mnogo da bi bila lepa – frizura koja odgovara njenom temperamentu i osmeh na licu. Da bi bila srećna, mi idemo redom – najpre kosa…
Vaša lepota je njihov posao i učiniće sve da zasijate svaki put kad izađete iz njihovog salona. Stručnošću garantuju Vašu sigurnost i zadovoljstvo.
Lepršava, sjajna i zdrava prirodna ili farbana kosa mora biti vaš zaštitni znak. Ako biste želeli da promenite frizuru ili trenutnu da korigujete uz uslužno farbanje i gratis feniranje, onda ovu ponudu NE SMETE propustiti!
Samo ruke profesionalca garantuju vaše zadovoljstvo i oporavak vaše kose, u potpunosti. S toga odmah u proces rezervacije tretmana koji će vašu kosu učiniti neodoljivom!

Očekujemo Vas uskoro…


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
  Ponuda obuhvata: Uslužno farbanje+ pakovanje prema tipu kose. Gratis feniranje za sve dužine koseSa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 599rsd plaćate na licu mesta našem partneru
  Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 17.12.2019.
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Neophodno je zakazivanje
 • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen
 • Telefoni za zakazivanje: 069/388 00 20
 • Radno vreme: svim danima osim nedelje od 10h do 18h
 • Adresa: Kralja Milana 22, Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona

TAGOVI: Stari Grad

Novootvoreni frizersko-kozmetički salon Pulchritudo  nalazi se u centru grada na adresi Kralja Milana 22 u Beogradu.
U prelepom ambijentu našeg salona možete uživati u velikom broju frizerskih usluga – šišanje i feniranje, farbanje profesionalnim farbama pramenovi u više boja, najnovije tehnike farbanja, svečane frizure. Kozmetičke usluge: manikir  sa gel lakom , nadogradnja, izlivanje i korekcija noktiju sa ukrašavanjem, estetski i medicinski pedikir sa gel lakom, kao i tretmani lica od higijenskog do antiage tretmana.Sve vrste ručnih masaža samo za dame.
Negovanost i ispunjenje prirodne lepote, pitanje su stava i stila života. Uzimajući u obzir potrebu žena za ulepšavanjem, a takođe i ekonomsku situaciju, potrudili smo se da po popularnim cenama pružimo širok spektar usluga.
Naše ljubazno osobljem nudi najbolju uslugu kada su kozmetičke i frizerske usluge u pitanju, uz korišćenje najkvalitetnijih profesionalnih preparata.