EPILACIJA NAUSNICA I BRADE ili POLA NOGU na Dorćolu već od 250rsd uz BESPLATAN BLIC KUPON!

824
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 750KUPON ISTIČE
250 RSD15/04/2019

Uklanjanje dlačica za dame predstavlja prilično zahtevan posao, naročito kada su u pitanju regije na kojima jednostavno koža jednostavno mora biti glatka, a brijanje i depilacije su neprihvatljivi, kao što su sitne dlačice na nausnicama i brade. Umesto toga, pravo rešenje je epilacija koji uspešno uklanja čak i one svetle i sasvim tanke!
Epilacija je metoda trajnog uklanjanja neželjenih dlačica. To se postiže emitovanjem intenzivne pulsne svetlosti na površinu kože. Prilikom emitovanja svetlosti visokog intenziteta dolazi do apsorpcije zračenja od strane melanina. Pošto dlake imaju veću koncentraciju melanina, pigment dlake apsorbuje najveći deo zračenja. Na ovaj način okolno tkivo ostaje praktično netaknuto. Deo emitovane energije se pretvara u toplotu koja stiže preko dlake do folikula. Ta toplota je dovoljna da izazove trajno oštećenje folikula i oni prestaju da proizvode dlaku što i jeste cilj. Pošto snop svetlosti deluje samo na folikul dlake u aktivnoj fazi rasta potrebno je da ponovimo postupak nekoliko puta. Tretman se radi jednom u 4 nedelje i potrebno je od 4-6 ponavljanja.
Sigurno vam je dosta brijača, voskova i pinceta ! Zato se jednom za svagda rešite tih malih napasti, tako da više nikad o njima ne brinete!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu od ponuđenih opcija
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru 
– Ponuda obuhvata epilaciju:
*nausnica i brade za 250rsd ili
*pola nogu za 600rsd
-Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 250rsd  ili 600rsd u zavisnosti za koju opciju se opredelite plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 15.04.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati  i prezakazati nov termin, u  suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim
– Telefon: 064/20 57 753
– Radno vreme: svim danima od 10-20h osim utorka
– Adresa: Skender Begova 53a, Beograd, Dorćol

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Adresa : Skender Begova 53a, Dorćol
Telefon : 064/20 57 753
Pogledaj na mapi
Salon lepote A&A nalazi se u Skender-begova 53a, u Beograd na Dorćolu, paralelno sa ulicom Cara Dušana. Bićete oduševljeni jer će vas dočekati nasmejana, ljubazna, pozitivna, lepa, mlada gospođa, koja svoj posao radi profesionalno i sljubavlju  sa velikim iskustvom. Salon pruža sledeće usluge: - Masaže: celog tela, parcijalna, antistres, masaža lica,- Manikir,pedikir izlivanje, nadogradnja, izlivanje noktiju, gel lak, korekcija.- Svilene trepavice tehnikom dlaka na dlaku ili Ruski volumen.- Frizerske usluge: dečijije šišanje,šišanje, feniranje, farbanje izrastka, pramenovi u više boja- Depilacija: cele noge sa preponama ruke, nausnice ili celog tela Prepustite se i vi i uživajte u svakom trenutku provedenom u salonu lepote A&A!