PRANJE, ŠIŠANJE I FENIRANJE KOSE ILI USLUŽNO FARBANJE za 390rsd uz BESPLATAN KUPON!

1397
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1100KUPON ISTIČE
390 RSD29/04/2019

Moderna žena trebalo bi da u svakoj priici ima savršenu frizuru koja će biti primećena i zbog koje će joj se diviti. Sa šiškama ili bez njih, duga ili kratka, prava ili kovrdžava i u boji po želji, važno je da je zdrava i lepo ošišana, za šta će se pobrinuti vešti frizeri Frizerskog salona Welcome Sun!

Današnja ponuda podrazumeva pranje, šišanje i feniranje ili uslužno farbanje i to uz fenomenalan popust od 65%!

Savršeno i stručno isfenirana kosa vraća vam i daje više od lepote ili ličnog zadovojstva. Kada saberete svoje samopouzdanje, osmeh, lepotu i lično zadovoljstvo, dolazite do pravog odgovora, a to je da nam date poverenje za tako nešto.


BLIC KUPON 
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
Ponuda obuhvata: Pranje, šišanje i feniranje ili uslužno farbanje
– Za dugu i extra dugu kosu neophodno je preuzeti 2 kupona
– Sa priloženim blic kuponom iznos od 390rsd plaćate našem partneru na licu mesta
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 29.04.2019.
– Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen!
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje unapred
– Telefon za informacije i zakazivanje: 064/134 1 809
– Adresa: Svetosavska 29, Zemun

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Zemun

Adresa : Svetosavska 29, Zemun
Telefon : 064/1341809
Pogledaj na mapi
Frizerski salon Welcome Sun nalazi se na teritoriji opštine Zemun u ulici Svetosavska 29. Pored solarijuma u lepom ambijentu našeg salona možete uživate u velikom broju frizerskih usluga: Šišanje, feniranje, bojenje kose, pramenovi, pletenice, svecane frizure,nadogradnja kose, brazilsko feniranje. Negovanost i ispunjenje prirodne lepote, pitanje su stava i stila života. Uzimajući u obzir potrebu žena za ulepšavanjem, a takođe i ekonomsku situaciju, potrudili smo se da po popularnim cenama pružimo širok spektar usluga. Stručno i ljubazno osoblje će se potruditi da svaki put kad izađete iz salona imate osmeh na licu i neodoljivu želju da vas svi vide u novom, blistavom izdanju.