PRAMENOVI U VIŠE BOJA u centru ZEMUNA samo 990rsd uz BESPLATAN KUPON! Popust 57%!

882
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 2300KUPON ISTIČE
990 RSD30/04/2019

Potrebno je samo da izaberete prave nijanse i svi će se okretati za vama i deliti vam komplimente za vašu novu prelepu frizuru!

Izvlačenje pramenova ili pak šatiranje je jednostavan način dodavanja lepote vašoj prirodnoj kosi. Daje joj onaj završni dodir, prefinjen izgled i dubinu. Kombinacijom tamnih i svetlih pramenova ili više nijansi pramenova, kosi ćete dati sjaj i razigranost, a različitim bojama možete postići prirodan ili dramatičan izgled u zavisnosti od vaše želje i ukusa.

Potrebno je samo da izaberete prave nijanse i svi će se okretati za vama i deliti vam komplimente za vašu novu prelepu frizuru!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
Ponuda obuhvata: Pramenove u više boja
– Za dugu i extra dugu kosu neophodno je preuzeti 2 kupona
– Sa priloženim blic kuponom iznos od 990rsd plaćate našem partneru na licu mesta
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 30.04.2019.
– Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen!
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje unapred
– Telefon za informacije i zakazivanje: 064/134 1 809
– Adresa: Svetosavska 29, Zemun

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Zemun

Adresa : Svetosavska 29, Zemun
Telefon : 064/1341809
Pogledaj na mapi
Frizerski salon Welcome Sun nalazi se na teritoriji opštine Zemun u ulici Svetosavska 29. Pored solarijuma u lepom ambijentu našeg salona možete uživate u velikom broju frizerskih usluga: Šišanje, feniranje, bojenje kose, pramenovi, pletenice, svecane frizure,nadogradnja kose, brazilsko feniranje. Negovanost i ispunjenje prirodne lepote, pitanje su stava i stila života. Uzimajući u obzir potrebu žena za ulepšavanjem, a takođe i ekonomsku situaciju, potrudili smo se da po popularnim cenama pružimo širok spektar usluga. Stručno i ljubazno osoblje će se potruditi da svaki put kad izađete iz salona imate osmeh na licu i neodoljivu želju da vas svi vide u novom, blistavom izdanju.