KOMPLETNA LABORATORIJSKA ANALIZA KRVI I URINA + besplatna konsultacija sa lekarom za sjajnih 990rsd ! Iskoristite POPUST!

Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 2000KUPON ISTIČE
990 RSD21/06/2019

Detaljni pregledi doktora specijaliste osnovni su deo brige o zdravlju, ali ono što je početak svake analize i što će nam dati uvid u to šta od organa i koji od sistema treba prekontrolisati jeste analiza krvi i urina, jer ona predstavlja najbolji pokazatelj funkcionisanja našeg tela i organizma uopšte. Iz tog i brojnih drugih razloga, povremene detaljne analize krvi i urina od izuzetnog su značaja za održavanje dobrog zdravstvenog stanja.


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.  
– Ponuda obuhvata kompletnu laboratorijsku analizu krvi i urina (KKS, SE, urin sa sedimentom, glukozu, holesterol, HDL, LDL, trigliceride, faktor rizika, indeks ateroskleroze, ALT, AST, GGT, ureu, kreatinin) + besplatnu konsultaciju sa lekarom!
– Sa priloženim kuponom iznos od 990rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti najkasnije do 21.06.2019.
– Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon 

– Telefon za zakazivanje: 011/21 67 594, 065/33 10 666
– Radno vreme: pon-pet 06:30-20:00h, sub. 07:00-15:00h

– Adresa: Nehruova 51, lokal br. 37, Piramida Plus, Novi Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Adresa : Nehruova 51, lokal br. 37, Piramida Plus
Telefon : 065/33 10 666
Pogledaj na mapi
  Sve analize se obavljaju brzo i pod strogom kontrolom biohemicara i lekara, po pristupacnim cenama, uz omoguceno strucno tumacenje odgovornih lica. Sve usluge vršimo po željama i potrebama naših pacijenata na taj nacin što dolazimo po dogovoru i u kucnu posetu radi uzimanja uzoraka. Ljubazno i strucno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja i dileme iz bilo koje oblasti laboratorijske prakse. Ovim putem Vas pozivamo da nas posetite i uverite se da zaslužujemo da budemo i Vaša laboratorija od poverenja. Sve analize se obavljaju brzo i pod strogom kontrolom biohemicara i lekara, po pristupacnim cenama, uz omoguceno strucno tumacenje odgovornih lica. Sve usluge vršimo po željama i potrebama naših pacijenata na taj nacin što dolazimo po dogovoru i u kucnu posetu radi uzimanja uzoraka. Ljubazno i strucno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja i dileme iz bilo koje oblasti laboratorijske prakse. Ovim putem Vas pozivamo da nas posetite i uverite se da zaslužujemo da budemo i Vaša laboratorija od poverenja.