Uz BESPLATAN KUPON platite NA LICU MESTA samo 500rsd za KREMU OD PUŽEVE SLUZI 150ml – svetski hit, vrhunski kvalitet! Najnoviji trend za podmlađivanje!

821
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1000KUPON ISTIČE
500 RSD19/12/2018

Preparati na bazi puževe sluzi su svetski hit i koriste u dermatologiji za oporavak kože od ožiljaka svih vrsta i blažih formi opekotina, za akne i u antiage svrhe, za posvetljavanje i zatezanje kože.
Prva naučna otkrića datiraju još od 70-ih i 80-ih godina prošlog veka kad je čuveni španski onkolog ispitivao aberacije hromozoma koje nastaju tokom zračenja. Zapazio je da, kada se puževi izlože zračenju, luče sluz koja je u potpunosti zaštitila njihovu kožu od oštećenja.

Sluz puža je, pre svega, bogata faktorima rasta, koji stimulišu oporavak kože, elastina i kolagena. Pored toga, sluz puža sadrži antioksidativni kompleks, hijaluronsku kiselinu, minerale i mikroelemente.koji deluju veoma povoljno na kožu i njenu regeneraciju.
Budite u trendu, priuštite sebi nešto revolucionarno!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu kremu od 150ml
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata kremu od puževe sluzi 150ml (svetski hit, vrhunski kvalitet)
– Sa priloženim kuponom iznos od 500rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Uz preuzet Blic kupon robu možete preuzeti lično i platiti našem partneru na naznačenoj adresi
– Moguća dostava na kućnu adresu o trošku klijenta u iznosu od 200rsd
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 25.01.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Telefon: 069/350 40 04
– Radno vreme:  pon-pet 09-17h
– Adresa: Mileševska 61, Beogard, Vračar

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Vračar

Website : http://sr.greenmaster.info/ Adresa : Mileševska 61, Beogard,Vračar
Telefon : 069/350 40 04
Pogledaj na mapi
Dobrodošli u svet Green Master-a Svet u kome na jedno mesto možete da pronađete najbolje i najkvalitetnije proizvode za Vaše zdravlje, lepotu i dom od renomiranih svetskih proizvođača. GREEN MASTER je koncept kataloške distribucije proizvoda odabranih svetskih brendova: Equilibra, HEAN, STOLZ, Ferdinand Eimermacher, Green Pharmacy, VB Collagena clinic & Aloe professional, UB Perfums, Dr.Silver, SHUYA. Na principima MLM organizacije poslovanja u oblasti Wellnes industrije. NA JEDNOM MESTU PREKO 2000 PROIZVODA PROGRAM ZA ZDRAVLjE (Suplementi svetskih brendova,Turmalinski program pojaseva, ZAPPER i dr.) PROGRAM KOZMETIKE ZA ZDRAVLjE I LEPOTU LICA I TELA (Sve za negu tela lica, lepote, profesionalna kozmetika, dekorativna kozmetika HEAN, parfemi...) PROGRAM LUKSUZNOG NAKITA (Magnetno - turmalinski nakit., Swarovski ...) PROGRAM INOVACIJA PROGRAM KUĆNI ASORTIMAN (Vrhunsko nemačko posuđe sa kamenom podlogom STONE LINE, Vrhunsko Plastično posuđe za domaćinstvo MOON STAR (poput Tuppervare-a), Program filtracije vode DAFI - BOKALI SA FILTERIMA, Ekološka sredstva za pranje i čišćenje u domaćinstvu, Najnovija generacija ultra-mikrofiber i bambusovih magičnih krpa ...) DOBRODOŠLI U GREEN MASTER!